Profile cover photo
Profile photo
Roberth Edberg
Motto: - "No one is worth less than me..."
Motto: - "No one is worth less than me..."
About
Posts

Post has attachment
Oups! En tredje handelsplats! Det kommer hända mycket i nästa vecka!
Add a comment...

Post has attachment

Post has attachment
En hal morgon med is på vägarna. Jag skrev igår att jag var lite nere pga StarWarsfilmen och det sitter i fortfarande. Ännu en negativ våg är att jag sålde min nya Pixel2'a. Ja, tyvärr levde den inte upp till mina batterikrav. En modern lurs batteri skall räcka från man kliver upp till man lägger sig, utan att den behöver gå i batterisparläge. Synd, annars var den bra.

Bitcoinrådet: Vi är fortfarande på väg in i hajstimmet på vår simtur mot stranden. Det finns just nu inte bra råd. Berg å dalbana är att räkna med pga CME släppet av Bitcoin Futures på måndag. Troligen blir det kanske ytterligare ett trappsteg upp mot 17500/18000 pga att den tyska börsen inatt skrev att de planerar släppa ett liknande certifikat.
Photo
Add a comment...

Post has attachment
Lite down idag. Var på bio igår och såg senaste StarWarsfilmen. Myten, känslorna och all den mystiken kring den sagan som man växt upp med sedan barnsben är nu död. Disney har tagit över ett oövertagbart arv.

Bitcoinrådet: jag tror kursen hopar upp en nivå till innan den 18:e (måndag). Sedan får vi se vad som händer i nästa vecka.

Men mitt råd denna vecka är att nosa upp en 10 minuters bitcoin förklaring (film) av en kille vid namn Stefan Hyttfors. Tror den snurrar runt i facebookvärlden. Såg den i förrgår. Han är riktigt bra på att förklara för "vanligt folk".
Photo
Add a comment...

Post has attachment
Vill bara passa på att utfärda en varning. bitcoin.com är en fraudsajt och gossar likt Emil intervjuvad i artikeln är betalda att sprida negativ propaganda över bitcoin. Deras agenda går ut på att lura in folk på BCash, vilket är en bitcoinkopia som de själva kontrollerar.

#VARNING #VARNING #VARNING
Add a comment...

Post has attachment
Vacker morgon, kallt och de e mycket nu. Men snart är det jul, tända ljus och myyys. Ljust nu känns det riktigt bra att det inte blir någon pappa-skid-helg innan jul. En >10årig tradition som i år bryts. Synd, men som sagt mycket nu. Ikväll är det tex STAR WARS.. wohooo!

Bitcoinrådet: Håll huvudet kallt och gör inget dumt. Det finns stor risk att senaste tidens snabba uppgång handlat om att bygga en dumpningsbuffert inför den 18:e december och samtidigt ta hem vinst på blankning. Alltså, stor risk för ett gigantiskt ras den 18:e och det är de oroliga som förlorar pengar, det vet wallstreets börshajjar. Enda sättet av undvika dem är uthållighet, styrka och tron på det rätta. Det gör att hajjarna äter varandra istället för vanligt folk.
Photo
Add a comment...

Post has attachment
Sevärt om Bitcoin CME Futures som släpps på måndag. Världens största handelsplats för tillgångar med mer än 200års erfarenhet av handel.

#order_popcorn_now
Add a comment...

Post has attachment
Mycket nyheter och reportage nu efter lanseringen i söndags. Det finns flera som jämför med läget som skapade 2008 års krasch. Då var det handeln med subprimelån, vilket i grunden är en värdelös investering. Men när drevet kommer igång, så är ingen intresserad av om investeringen är bra eller dålig – utan endast att den går upp. Handlare lånade enorma summor och handlade på att kursen skulle gå upp, vilket den givetvis gjorde just pga att det var så många som handlade. Då det i grunden handlade om privatpersoners boende, så borde det ju varit en bra investering. Men, när lånen började haverera - s– föll hela korthuset ihop och tog med sig ekonomin.

Så vad skiljer bitcoin från subprimelånen… Well, 1+1=2 och så länge det stämmer så är det inte bitcoins fel, utan bara anpassningar till tekniken – om något går snett. Det har aldrig funnits en säkrare placering. Så frågan är hur världen kommer hantera denna situation. Hur högt värderar vi en sådan tillgång?
Add a comment...

Post has attachment
Idag blir det en blask å slask dag. Usch...

Bitcoinrådet: Det är läskiga tider. Vi har precis tagit de första simtagen in i hajstimmet och jag skulle nog vilja påstå att vi har 2-3 veckor simmande Innan vi når stranden. Börshajjar är luriga. Gårdagens till synes positiva signaler kan vara ett spel för att vi skall känna oss säkra. Rådet just nu är att belysa existensen av Lightning Network. De som önskar oss illa har endast ett triumfkort idag och det är bitcoins transaktionskostnader, vilka skjutit i höjden. Lösningen stavas just Lightning Network. Learn and communicate...
Photo
Add a comment...

Post has attachment
När CBOE påbörjade handeln med sina "bitcoin futures" vid midnatt svensk tid, så hade jag liksom fler bitcoiners faktiskt räknat med en rejäl tillbakagång. Men istället så blev det 20% upp efter första dagens handel.

Det är mkt intressant och bara den indikatorn är tillräcklig för att jag faktiskt tror dammluckorna öppnas på allvar den 18:e dec. Jag har svårt att se vad som skulle hindra att bitcoin tar steget in i finrummen på allvar.

Det finns ingen bättre teknisk lösning för att hantera värde än bitcoin. It's time...

#2018 #revolution #bitcoin #best4mankind
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded