Profile cover photo
Profile photo
Bodylab.dk
415 followers
415 followers
About
Bodylab.dk's posts

Post has attachment
Ældre kan hurtigt holdes ude af hospitaler og underernæring, ved tilførsel af proteinshakes og piller.

Post has attachment
Har man ikke adgang til håndvægte eller lyst til at bruge pengene på det - men stadig har et ønske om sundere skuldre - så kunne elastikker være en løsning.

Post has attachment
Hvis du ikke dyrker alt for meget kondition, så kunne det være en idé - især hvis du er af de lidt mere pivede personer. Det viser sig at jo bedre form, jo bedre tåler man smerte.

Post has attachment
Har man et bare nogenlunde styrkeniveau, så kan det være svært at blive udfordret af push-ups. Men hvis man udfører dem med bands, så er det en helt anden sag - også resultatmæssigt.

Post has attachment
Ens evne til at restituere fra et hårdt træningspas reduceres i høj grad, i takt med ens stressniveau - det kan være sygdom i familien, hårde forhold på jobbet eller eksamensforberedelser.

Post has attachment
Kosttilskud er ikke kun for unge der træner - også de ældre. Når man bliver ældre mister man muskelmasse og styrke, men kreatin kan også i dette tilfælde have en positiv effekt.

Post has attachment
Mange på slankekure og livsstilsændringer med vægttab for øje, sørger for at spise mange små og sunde måltider - det viser sig at være sundere og hurtigere med kun 2 måltider.

Post has attachment
Selv når det er varmt, så kan atleter nøjes med en proteinshake til genoprette væskebalancen.

Post has attachment
Hader du når du ikke har tid til træning, eller af andre årsager ikke når op i centeret? Det kan være med rette, da man tilsyneladende lever længere, hvis man ikke misser sin træning.

Post has attachment
Motion har en hel del positive sidegevinster - heriblandt en sænket risiko for at udvikle type-2 diabetes. Plus, at man lever længere, skulle man have udviklet type-2 diabetes.
Wait while more posts are being loaded