Profile cover photo
Profile photo
Nama Guwa Ryu
3 followers
3 followers
About
Nama Guwa's posts

Post has attachment
NOVEL : CHEF A VS CIKGU L [PART 16]
   "Laila, hari ni birthday suami kamu." "Hah? Iye ke? Adehh sorry Laila lupa." Encik Hairi senyum. "Takpe. Lagipun Adha sendiri lupa birthday dia. Selalunya ayah yang ingatkan dia hahaha." Mereka berdua gelak sama-sama. "Macam ni lah ayah, apa kata Laila b...

Post has attachment
NOVEL : CHEF A VS CIKGU L [PART 15]
   Maya menggeleng kepalanya. "Salah! Abang nak tahu siapa yang buat?" "Nak lah sayang." Maya menyuruh Adha berpusing ke belakang. Di belakangnya ada seorang perempuan yang sedang berdiri agak jauh dari mereka berdua. "Laila?" Adha memandang Maya untuk meng...

Post has attachment
NOVEL : CHEF A VS CIKGU L [PART 14]
   Laila membuka mulutnya jua. "Sorry lama tunggu saya tadi. Budak-budak taknak lepaskan saya. Ada yang nangis dan peluk bila saya nak keluar tadi. Saya pun tak sanggup nak tinggalkan diaorang. Saya sayang diaorang." Esakan Laila kedengaran semakin kuat. Ad...

Post has attachment
NOVEL : CHEF A VS CIKGU L [PART 13]
   Di belakang gambar itu ada satu coretan,  'Wahai angin Rindu, sampaikanlah salam Sayang buat Cinta dari sang Kekasih.' Laila baca coretan itu beberapa kali. Dia akui, memang sukar untuk membuat Adha jatuh cinta dengannya. Cinta Adha terhadap arwah Maya b...

Post has attachment
NOVEL : CHEF A VS CIKGU L [PART 12]
   Encik Hairi senyum, "Biasalah Badri. Aku dah tua. Macam-macam penyakit ada haha. Ehh ni anak kau si Laila tu ke?" Encik Badri mengangguk kepalanya, "Iya lah. Akhirnya kau dapat jugak tengok anak aku ni kan haha." Pipi Laila menjadi merah. Dia menahan mal...

Post has attachment
NOVEL : CHEF A VS CIKGU L [PART 11]
   "Adha takkan kahwin dengan orang lain! Adha hanya cintakan Maya! Hanya Maya!" Adha menyembur kata-katanya dengan keras dan keluar dari rumah tanpa menghiraukan perasaan ayahnya. Encik Hairi terkejut. Sehingga dia mengalami serangan jantung. Encik Hairi r...

Post has attachment
NOVEL : CHEF A VS CIKGU L [PART 10]
   Encik Hairi tenangkan anaknya, "Adha! Ayah nak kamu redha dengan takdir nih. Ayah tahu kamu tak boleh terima berita nih. Tapi kamu kena kuat! Ingat Tuhan nak..ingat Tuhan.." Adha melepaskan genggaman tangan ayahnya. Dia bangun untuk mencari isterinya. "A...

Post has attachment
NOVEL : CHEF A VS CIKGU L [PART 9]
   Adha dan Maya telah pun bertolak ke hotel untuk makan malam. Sementara di rumah Encik Hairi, nenek berasa tidak sedap hati. "Hairi, makcik rasa semacam je. Hmm." Encik Hairi pelik. "Kenapa? Bukan ke dia orang tengah happy sekarang nih?" "Entah lah. Makci...

Post has attachment
NOVEL : CHEF A VS CIKGU L [PART 8]
   "Boleh tak jangan discuss pasal nih kat office aku?" Ayee mula meninggikan suaranya. "Ayee..kalau tak suka saya..kita boleh putus tunang sekarang jugak! Tak perlu seksa saya macam nih." Ayee menarik lengan Laila dengan kuat ke arah pintu biliknya. "Kau b...

Post has attachment
NOVEL : CHEF A VS CIKGU L [PART 7]
   Tak sangka aku dah jadi tunang si mamat tuh. Dia membisik perlahan. Bella masuk ke dalam bilik kawannya. "Amboi Laila..kau terima jugak ye pinangan si Ayee tu haha. Aku fikir kau tak suka dia." Bella seronok mengusik kawannya itu. "Aku bukan suka dia pun...
Wait while more posts are being loaded