Profile cover photo
Profile photo
Ivette's life
3 followers
3 followers
About
Posts

Post has attachment
Met dit recept maak je echt een hemelse chocoladetaart. Misschien denk je, dat moet ik eerst proeven. Kan ik me voorstellen. Maak de taart en proef het maar!

#taart #nomnom #chocolade #lekker #chocoladetaart #recept
Add a comment...

Post has attachment

Post has attachment
Er is een nieuw boekje uit, en ik mocht hem samen met Elsha reviewen! Hier lees je wat wij van dit boekje vinden! En natuurlijk niet te vergeten, ik mag een exemplaar weggeven!

Wat moet je doen om het boek te winnen?
1 Volg Ivette’s life op facebook
2 Like het originele bericht op facebook
3 Voor extra winkans, tag iemand in een reactie die het boekje ook zou willen winnen.

Meer info vind je op de blog.
Add a comment...

Post has attachment
Het nieuwe magazine is uit, Papercloud lente is nu te koop. Ik heb natuurlijk al mogen snuffelen, eind vorig jaar. Meer daarover lees je hier. Maar sinds gister ligt het mooie DIY boek in de winkel en in de webshop. Maar ik heb niet alles kunnen maken, natuurlijk. Dus mijn handen jeuken alweer om aan te slag te gaan! En ik heb een mooie winactie voor jullie!

Ik mag een exemplaar van de Papercloud Lente weggeven, t.w.v. € 12,95. Je kunt meedoen via zowel facebook als via instagram. Wil je er een winnen, volg dan de onderstaande stappen!
- Volg Ivette's life op facebook of instagram.
- Like vervolgens in hetzelfde medium dat je volgt het bericht van de winactie (voorbeeld: volg je mij op Instagram, like dan het bericht op Instagram).
Wil je een extra winkans, dan kun je in beide kanalen meedoen. Wil je nog een extra winkans, deel dan het originele bericht op social media en tag mij in het bericht met @ivetteslife. Graag wel openbaar delen, anders kan ik het alsnog niet zien.

De winactie sluit op donderdag 22 maart om 23:59 uur. Op vrijdag 23 maart trek ik een winnaar en zal die dag bekend gemaakt worden. Even een extra notitie: het boek wordt alleen naar een Nederlands adres gestuurd.

#winactie #papercloud #keesing #diy #knutselen #pasen #easter
Add a comment...

Post has attachment
Voor ons nieuwe huis ben ik al flink aan het rond kijken van wat er nu is op de markt, of eigenlijk in de winkel. Vandaag laat ik je 10 favoriete lampen zien.
Add a comment...

Post has attachment
Ja, lieve mensen, de nieuwe editie van de Papercloud komt eraan, de Lente editie. Kijk gauw verder!
Add a comment...

Post has attachment
Peuters willen hun zin. En als ze die niet krijgen, volgt er vaak een huilbui. Hoe ga je daarmee om? Ik deel je onze tip.
Add a comment...

Post has attachment
Een tijdje terug kwam ik langs een lekker, Engels recept voor blueberry muffins. En ik heb ze inmiddels al een aantal keer gemaakt en mijn eigen draai eraan gegeven!

#nomnom #blueberrymuffin #lekkereten #food
Add a comment...

Post has attachment
Een tijdje terug kreeg ik dit mooie pakket van Staedtler opgestuurd. En ik laat jullie vandaag zien wat er in zit.

#diy#mystaedtler#knutselen#diy#fimo#clay#handmade#blog#fimocreations#fimoclay
Add a comment...

Post has attachment
De eerste maandelijkse update! Whoohoo!
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded