Profile cover photo
Profile photo
Ivette's life
3 followers
3 followers
About
Posts

Post has attachment
DRAECENA MARGINATA| Goodmorning! This is my view when I wake up (and there aren't any clothes lying on the shelf. This plant is in my possession for 2,5 years. It is actually the first plant I kept alife this long. And this one started my #houseplantfever. It is a Draecena marginata, but without the red edges they're supposed to have.

Have a nice saturday!

#zaterdag#saterday#plantsmakemehappy#plantlover#goodmorning#happydays#draecena#green#groen#plant#plants#houseplants#plantlady#urbanjungle#groeneplanten#greens#plants#planten#plant#houseplant#livingwithplants#plantlover#indoorgarden#houseplantclub#plantsmakemehappy#plantaddict#planthoarder
Photo
Add a comment...

Post has attachment
INTERIEUR | Goedemorgen! Dit is op het moment mijn uitzicht als ik wakker wordt (als er geen kleding ligt). Deze plant heb ik al 2,5 jaar. Het is een Draecena marginata, maar dan zonder de rode randjes die ze eigenlijk horen te hebben. Van zo'n rustig uitzicht kan ik echt genieten en tot rust komen. Groene planten maken mij echt blij. Er staat ook geen tv in de slaapkamer. Lekker rustig.

Vandaag staat een klusjesdag op het programma. De kinderen zijn dit weekend bij hun vader. Dus hard aan de bak, zodat ik morgen lekker niets hoef te doen en kan genieten van de rust (#loedermoeder).

Fijne zaterdag allemaal!

#zaterdag#saterday#plantsmakemehappy#plantlover#goodmorning#happydays#draecena#green#groen#plant#plants#houseplants
Photo
Add a comment...

Post has attachment
Afgelopen zaterdagochtend waren we naar een landgoed bij Lisserbroek geweest, waar je appels en peren kunt plukken. Dat leek mij een mooie zaterdagochtend besteding!

#appelsplukken#weekend#uitje#linkinbio#blog#mamablog#mamablogger#dutchblog#dutchblogger#persoonlijkeblog#persoonlijkeblogger#mama#parenting#farm#farmer#apple#kids#green#outdoors#nature#freshfood#foodie#family#children
Add a comment...

Post has attachment
Een recept met sojaboontjes, ofwel de edamame boontjes. Heerlijk in een gerecht met verse pasta, en wat ham. Lees het recept nu op de blog!

#linkinbio#blog#mamablog#mamablogger#blogger#blogger_nl#momlife#lekker#nomnom#yummy#genieten#heerlijk#recept#recipe#foodblog#eten#food#foodie#lekkereten#foodiefriday#delicious#deliciousmoment
Add a comment...

Post has attachment
Met dit recept maak je echt een hemelse chocoladetaart. Misschien denk je, dat moet ik eerst proeven. Kan ik me voorstellen. Maak de taart en proef het maar!

#taart #nomnom #chocolade #lekker #chocoladetaart #recept
Add a comment...

Post has attachment

Post has attachment
Er is een nieuw boekje uit, en ik mocht hem samen met Elsha reviewen! Hier lees je wat wij van dit boekje vinden! En natuurlijk niet te vergeten, ik mag een exemplaar weggeven!

Wat moet je doen om het boek te winnen?
1 Volg Ivette’s life op facebook
2 Like het originele bericht op facebook
3 Voor extra winkans, tag iemand in een reactie die het boekje ook zou willen winnen.

Meer info vind je op de blog.
Add a comment...

Post has attachment
Het nieuwe magazine is uit, Papercloud lente is nu te koop. Ik heb natuurlijk al mogen snuffelen, eind vorig jaar. Meer daarover lees je hier. Maar sinds gister ligt het mooie DIY boek in de winkel en in de webshop. Maar ik heb niet alles kunnen maken, natuurlijk. Dus mijn handen jeuken alweer om aan te slag te gaan! En ik heb een mooie winactie voor jullie!

Ik mag een exemplaar van de Papercloud Lente weggeven, t.w.v. € 12,95. Je kunt meedoen via zowel facebook als via instagram. Wil je er een winnen, volg dan de onderstaande stappen!
- Volg Ivette's life op facebook of instagram.
- Like vervolgens in hetzelfde medium dat je volgt het bericht van de winactie (voorbeeld: volg je mij op Instagram, like dan het bericht op Instagram).
Wil je een extra winkans, dan kun je in beide kanalen meedoen. Wil je nog een extra winkans, deel dan het originele bericht op social media en tag mij in het bericht met @ivetteslife. Graag wel openbaar delen, anders kan ik het alsnog niet zien.

De winactie sluit op donderdag 22 maart om 23:59 uur. Op vrijdag 23 maart trek ik een winnaar en zal die dag bekend gemaakt worden. Even een extra notitie: het boek wordt alleen naar een Nederlands adres gestuurd.

#winactie #papercloud #keesing #diy #knutselen #pasen #easter
Add a comment...

Post has attachment
Voor ons nieuwe huis ben ik al flink aan het rond kijken van wat er nu is op de markt, of eigenlijk in de winkel. Vandaag laat ik je 10 favoriete lampen zien.
Add a comment...

Post has attachment
Ja, lieve mensen, de nieuwe editie van de Papercloud komt eraan, de Lente editie. Kijk gauw verder!
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded