Profile cover photo
Profile photo
noraini yusoffxrf
7 followers
7 followers
About
Posts

Post has attachment
PENYAKIT KULIT DAN SHAKLEE
ASSALAMUALAIKUM... SELAMAT PETANG UOLLSSS..... Ok petang ni ummi nak share pasal penyakit kulit... uollss tahu x ape yang dikatakan penyakit kulit? Sepanjang pembacaan ummi penyakit kulit termasuklah:- 1. Ruam 2. Gatal-gatal 3. Jerawat 4. Panau 5. Kudis 6. ...
Add a comment...

Post has attachment
DOUBLE PROMOTION FROM SHAKLEE!!
WOW!!! TERKEJUT BILA DAPAT TAHU BULAN INI SEPTEMBER 2014 ADA 2 PROMOSI.. PROMOSI IBU DAN ANAK KAMI PANGGIL. SHAKLEE COLLAGEN POWDER BUY 6 FREE 1. DAPAT JUGAK FREE MEMBERSHIP N CASH BONUS NEXT MONTH. INI ADALAH TESTIMONI YANG BERJAYA! MEAL SHAKES BUY 3 FREE ...
Add a comment...

Post has attachment
I'M BACK!!
BISMILLAHIRRAHMANIRRAHIM ASSALAMUALAIKUM... Selamat petang semua.. Lama menyepi bukan sebab xaktif tapi sebab lappy kesayangan yang banyak berjasa rosak dan tidak dapat diselamatkan lagi.... Jadinya hanya guna hp... Susah nak update blog pakai hp...hihi...(...
Add a comment...

Post has attachment
SAHUR..SAHUR..!!
ASSALAMUALAIKUM SEMUA. Alhamdulillah.. segala puji pujian hanya untuk Allah.. Macam mane puasa hari ni? berbuka nanti menu apa? Ummi hari ni berbuka dekat luar...alhamdulillah rezeki... Tapi kan sahur tadi xsempat nak makan nasi..ummi buat daging masak kica...
Add a comment...

Post has attachment
ISTEMEWA IBU SELEPAS BERSALIN
ASSALAMUALAIKUM... 18 RAMADHAN 1435H Selamat malam semua... Malam ni ummi nak share tentang set berpantang shaklee.. YES... ummi memang consume set berpantang dari shaklee selepas bersalin anak yang ketiga ini... Apa yang ummi ambil adalah:- 1. Esp 2. Vita ...
Add a comment...

Post has attachment
BEERPUASA DENGAN SET MIGHTY 3 GEMS!!
ASSALAMUALAIKUM..... SELAMAT MALAM SEMUA......... ALHAMDULILLAH SUDAH 12 RAMADHAN... macam mane puasa? Ramadhan tahun ini sangat berbeza sebab ummi ada 3 minuman hebat ni.. ummi minum semasa sahur.. Best tau..ummi ni bf ummi...sangat memberi tenaga, susu pu...
Add a comment...

Post has attachment
OSTEMATRIX....MY SUPPLEMENT!
ASSALAMUALAIKUM SEMUA... Malam ni nak share tentang Ostematrix. Ostematrix ni ummi ambil semasa ummi tengah pregnant. Sangat bagus kalau anda sering mengalami kaki cramp, kejang mengkarung , simpul biawak pun orang panggil..hihi macam2 nama dan maknanya han...
Add a comment...

Post has attachment
KENANGAN DENGAN MEAL SHAKES
ASSALAMUALAIKUM SEMUA.... Hari demi hari telah berlalu.... Peristiwa semalam dijadikan iktibar, sempadan, kenangan..... Hari ini dan seterusnya kita lalui dengan indah....dengan penuh pengisian.... Masih ingat lagi 6bulan yang lepas (lebih kurang lah ye) sa...
Add a comment...

Post has attachment
ECZEMA OH ECZEMA
Assalamualaikum semua pembaca... Hari ni dah 7 Ramadhan...macamane? mesti seronok kan..Alhamdulillah syukur Ya Allah masih dipanjangkan umur menemui Ramadhan tahun ini...  Bila anak-anak dah tdo ni baru lah dapat ummi update blog ni... Ok lah tadi tengah be...
Add a comment...

Post has attachment
TIPS MENYUSU DENGAN JAYANYA.
Bestkan kalau dapat menyusu bayi kita sampai berumur 2tahun.? tapi ramai juga kaum ibu yang mengadu susu xcukup la, susahla, malu menyusu dikhalayak ramai...dll.. Ok sebenarnya semua ibu dapat peluang itu dan sama ada kita nak atau tak nak je.. Sangat rugi ...
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded