Profile cover photo
Profile photo
topExperti.ro
14 followers -
Angajeaza un expert - consultanta si consiliere psihologica
Angajeaza un expert - consultanta si consiliere psihologica

14 followers
About
Posts

Post has attachment
va propun povestea unei tinere, candva dependenta, povestita de ea insasi; speram spre folosul celor care se regasesc in aceasta poveste si au curajul si dorinta sa iasa din propria drama.
Se poate citi mai jos acordul persoanei de a face publica aceasta poveste.

Post has attachment
Familiile normale sunt descrise ca sisteme functionale care, ca orice fel de sisteme vii, depind de doua procese importante. Nici un sistem viu nu poate supravietui fara o structura de reglare, dar o structura prea rigida face sistemul gresit echilibrat sa se adapteze la circumstantele schimbarii. Acesta este motivul pentru care familiile normale au feedback pozitiv.

Post has attachment
De ce ne asteptam ca oamenii care, dintr-un motiv sau altul nu ne pot iubi, s-o faca in cele din urma?
Poate parea ciudat ceea ce veti citi acum, dar incercati sa priviti la voi, la prietenii vostri, la colegi, la parinti si veti intelege ca , desi trist, este adevarat ca exista parinti care nu-si pot iubi copiii si exista copii care nu-si pot iubi parintii.

Post has attachment
Photo

Post has attachment
Sfarsitul unei relatii sau cum suportam sa ni se dea papucii

Cateodata, relatiile nu mai pot fi salvate si e bine sa fim pregatiti sa ne luam adio de la ele, chiar daca simtim nevoia de a le pastra. Separarea poate provoca o angoasa profunda, mai ales celui care nu se asteapta sa paraseasca sau sa fie parasit. Dar, si bucuria poate crea confuzii pentru cei neobisnuiti cu ea.

Post has attachment

Post has attachment
Vine o vreme pentru fiecare dintre noi cand trebuie ne sa constituim parteneriatul erotic fie in cadrul casatoriei, fie in contextul unor forme alternative de convietuire in cuplu.

Post has attachment
nu suntem iubiti intotdeauna de persoanele pe care noi le iubim... de ce aflam in articolul urmator

http://www.topexperti.ro/experti/Sorin-Dumitru_557/articole/Despre-Iubire_1164

Post has attachment
Bernard Marcel Tatomir - topexperti.ro

Expert in: Sexologie, Psihologia adultului, Psihologia cuplului, Psihologia copilului, Dezvoltare personala & transpersonala, NLP, Psihoterapie Cognitiv-Comportamentala, Comunicare

http://www.topexperti.ro/experti/Bernard-Marcel-Tatomir_10155

Wait while more posts are being loaded