Profile cover photo
Profile photo
Nazatul Izni
6 followers
6 followers
About
Nazatul's posts

Post has attachment
Kronologi Kelahiran Faqeha
29 MEI 2015 Kenduri 
sambut ramadhan di kampung suami niss Dapat berita yang 
SIL niss nak offer anak die untuk kami jaga. Gembira sgt tapi cube untuk tak over excited. 1 JUN 2015 Verbal confirmation 
dari ibu dan ayah faqeha. 2JUN 2015 Ummi start excited, ...

Post has attachment
Kehadiran org ketiga
Assalamualaikum.. After a while tak tulis blog, macam-macam yang berlaku. Siapa sangka dengan last entry masih berttc and suddenly dah ada org ketiga dalam hidup niss. Hadirnya tanpa di duga terasa pantas semua yang berlaku Even niss bukanlah hamba ALLAH ya...

Post has attachment
Little Caliph: My ttc story :Pap Smear
Pap Smear ----------- Dr bagi next appoiment 6/8/2014.So hari yang di tunggu tiba.Nurse suruh datang pukul 6pm-8pm untuk dapatkan giliran. Walaopon bedebor and malu untuk wat pap smear tu ku gagahkan jua demi nak tau apa kah masalah ku yang besarang selama ...

Post has attachment
Little caliph - my ttc story
little caliph - my ttc story TTC after 2 years of marriage..rase macam baru semalam je kawin..;p.Kenapa amik mase lame sgt??Semua sebab menghormati keputusan En.Bee. Setelah setahun episod pujuk-memujuk beserta doa.Alhamdulilah hati en.bee pon melting..huhu...

Post has attachment
Destinasi bajet ker???Pulau perhentian besar.
Holiday..sebut pasal holiday semua orang suke holiday
kan?Yeay kali ni nak share cerita holiday kat perhentian bulan lepas.Holiday
kali ni lain macam siket sebabb fully duit sendiri.no pama sponsor..huhuhu.Plan
pon dalam mase singkat je and paling best pegi...

Post has attachment
Dari Size S ke M dan bakal ke L
Biarla org kate niss xgemuk pon tapi yang penting niss tau
niss da berisi..Dulu nak cecah 40kg pon payah sekarang ni 56kg..owh tak penah
ku duga.almost semua baju dah ketat..Seluar jeans kalau pakai mesti xkan kanching
punye..bukan xnak kanching.tapi mmg xl...

Post has attachment
Diaper cake made by me
Assalamualaikum.. Setiap kali dengar ade baby lahir mesti dah terbayang nak bagi prezen kat baby tu.Kekadang sampai xde idea nak bagi ape.Ntah maccam mana satu hari niss google cari hadiah baby jumple pasal diaper cake ni. Bagi diaper cake ni unik. Bulan le...

Post has attachment
D.i.y pelipat baju.
Dalam banyak-banyak keje rumah,lipat baju ni memang ade
malas sikit la..;p.Tgk kat youtube ade ajar cara lipat mudah..tapi rase tangan
ni pengkau je nak ikot cara tu.So reject.Nampak pulak bende pelipat baju tu. Macam senang je..macam best je..;p. Dekat lua...

Post has attachment
D.I.Y cable box
  Lepas tengok website IKEA je terus excited  rase nak wat cable box ni.Tengok
pon macam senang je nak buat..hehehe..ok sebelum kite tengok hasilnya apa kate
kite tengok sebelum guna cable box ni.  Sepahkan?Beselirat wayar nampak serabut je.Sila abaikan cik...

Post has attachment
Aksi Bella dalam kereta
  Dah lama tak cerita pasal bella , Hari ni nak  tunjuk sikit aksi bella dalam kereta.. bella jaga handbeg ummi ye.. nampak macam 18 sx..;p drive carefully daddy..;)
Wait while more posts are being loaded