Profile cover photo
Profile photo
Auto Schunn Romania
11 followers -
Centru autorizat de vanzari si service Mercedes Benz
Centru autorizat de vanzari si service Mercedes Benz

11 followers
About
Posts

Post has attachment
Începând cu 02.11.2015, o nouă ofertă specială: 1 plus 1 gratis pentru amortizoare de origine, dedicată autoturismelor Mercedes-Benz @ Auto Schunn. Vă așteptăm.
Photo

Post has attachment
În cadru festiv, Camera de Comerț Industrie şi Agricultură Arad a acordat premii companiilor performante. Și de data asta Auto Schunn a obținut LOCUL I ca și anii trecuți precum și PREMIUL DE EXCELENȚĂ, fidel sloganului Mercedes-Benz: The best or nothing!
Photo

Post has attachment
In perioada 1-30 noiembrie 2015, va invitam in centrele autorizate de Service Auto Schunn, pentru verificarea si reglarea gratuita a luminilor exterioare pentru toate autovehiculele Mercedes-Benz. Programari: AUTO SCHUNN - ARAD
Arad 310316, Calea Radnei nr. 247
Tel:  0257-286.680, 0745-209.337
E-mail: arad@auto-schunn.ro
Photo

Post has attachment
Auto Schunn Arad a companiei a fost vizitată de o delegație numeroasă de tineri ai Universității de Vest „Vasile Goldiș”, în cadrul programului „Săptămâna de integrare a studenților străini”.

Post has attachment
Susţinem cele mai bune alegeri ale clienţilor noştri cu oferte pe măsură@Auto Schunn. Acum, preţuri speciale pentru plăcuţe şi discuri de frână, elemente de caroserie, radiatoare şi panouri de comandă pentru geamuri.
Photo

Post has attachment
Într-o atmosferă specială, în care caii putere se pregăteau să impresioneze asistenţa, autoturismele GLE, GLC şi GLE Coupe s-au bucurat de sufragiile generale din partea invitaţilor. „Prezentăm în această seară, modelele lansate recent de producătorul Mercedes-Benz, deja disponibile la vânzare pentru clienţii noştri din România”, a declarat Juergen Schunn, proprietarul companiei, în cadrul conferinţei de presă, găzduită alături de Elena Kovacs, managerul general al companiei.

Post has attachment
Una dintre cele cinci premiere mondiale Mercedes la Salonul Auto de la Frankfurt 2015: Mercedes-AMG S 63 Cabrio. Această mașină de vis este propulsată de un motor AMG V8 biturbo de 5,5 litri V8 cu 585 CP și un cuplu maxim de 900 Nm, transmişi la toate cele patru roţi de către sistemul de tracțiune integrală AMG 4Matic oferit ca dotare standard.

Post has attachment
Cireașa de pe tort, conceptul Intelligent Aerodynamic Automobile, cunoscut sub denumirea de Concept IAA, și-a făcut, de asemenea, debutul la Frankfurt. Iar brand-ul smart a venit cu noul fortwo cabrio.

Post has attachment
Oferta speciala piese de origine Mercedes-Benz: camioane pentru constructii @Auto Schunn
Photo

Post has attachment
Kilometri reali? Da, cu garantie @ Auto Schunn
Photo
Wait while more posts are being loaded