Profile

Cover photo
zhye zhye
Works at My Own family
Attended polytechnic kuching sarawak
Lives in kuching sarawak
10 followers|24,736 views
AboutPostsPhotosVideos

Stream

zhye zhye

Shared publicly  - 
 
im sad :'(
terkjut dan terus mahu mengalir air mata ku, apabila org yg aku harap kan dan percayai telah memecahkan kepercayaan ku, ak x sangka semua ni terjadi, sedangkan aku x tahu ap yg ak telah lakukan, salah kah ak, ak betul2 x tahu.. selama ni org yng ak selalu c...
 ·  Translate
terkjut dan terus mahu mengalir air mata ku, apabila org yg aku harap kan dan percayai telah memecahkan kepercayaan ku, ak x sangka semua ni terjadi, sedangkan aku x tahu ap yg ak telah lakukan, salah kah ak, ak betul2 x tahu...
1
Add a comment...

zhye zhye

Shared publicly  - 
 
malas rasanya.. :)
tension and malas jer rasa bila kita terpksa bersabar dgn perangai org yg menyakitkan hati ni kan, kekadang berlakon jak baik depan org tua supaya org tua fikir dia baik and rajin tapi sebalik nya, dia terpksa lakukan itu supya nampak baik.. semua itu akan ...
 ·  Translate
tension and malas jer rasa bila kita terpksa bersabar dgn perangai org yg menyakitkan hati ni kan, kekadang berlakon jak baik depan org tua supaya org tua fikir dia baik and rajin tapi sebalik nya, dia terpksa lakukan itu sup...
1
Add a comment...

zhye zhye

Shared publicly  - 
 
mmg lama dah x update blog ak ni :)
Assalammualaikum :) rasa mcm bertahun2 dah x update blog ak ni, mcm ak x da masa dh mau online, maka ada wifi juga d rumah tp mmg mcm xda online jer, mlas mau buka laptop sbnrnya..  busy dgn jaga anak ak yg semakin manja dan semakin mmbesr, skrg pun dgn rez...
 ·  Translate
Assalammualaikum :) rasa mcm bertahun2 dah x update blog ak ni, mcm ak x da masa dh mau online, maka ada wifi juga d rumah tp mmg mcm xda online jer, mlas mau buka laptop sbnrnya..  busy dgn jaga anak ak yg semakin manja...
1
Add a comment...
Have her in circles
10 people
kong wei's profile photo
Mohd Hafizan Nurdin's profile photo
russel Gergery's profile photo
nadya kadir's profile photo
zhye zhye's profile photo

zhye zhye

Shared publicly  - 
 
keluhan ku pada hari ini :/
hemm.. bbrpa hari ni, aku merasakan tiada mood jer , mgkin ini kerna pmbawaan baby ak yg kedua ni, bnyak tul ragam, semoga segala nya d permudahkan, semoga aku kuat untuk kawal emosi aku sebaik2 nya..  mula2 aku dpt tau aku prgnant, aku malar jak sakit, sak...
 ·  Translate
hemm.. bbrpa hari ni, aku merasakan tiada mood jer , mgkin ini kerna pmbawaan baby ak yg kedua ni, bnyak tul ragam, semoga segala nya d permudahkan, semoga aku kuat untuk kawal emosi aku sebaik2 nya..  mula2 aku dpt tau aku...
1
Add a comment...

zhye zhye

Shared publicly  - 
 
Bintulu d landa banjir lagi untuk kali ke 2.
hujan langsung x berhenti dari semalam sehingga lah skrg ( 1.25 pm ) , berterusan dan menyebabkan banjir .. banyak tempt dh d tutup dan banyak dh org d pindahkan ke dewan suarah bintulu, benda yang ak paling risau sekrg ialah , mcm mnalah suami ak nnti bali...
 ·  Translate
hujan langsung x berhenti dari semalam sehingga lah skrg ( 1.25 pm ) , berterusan dan menyebabkan banjir .. banyak tempt dh d tutup dan banyak dh org d pindahkan ke dewan suarah bintulu, benda yang ak paling risau sekrg ialah...
1
Add a comment...
People
Have her in circles
10 people
kong wei's profile photo
Mohd Hafizan Nurdin's profile photo
russel Gergery's profile photo
nadya kadir's profile photo
zhye zhye's profile photo
Work
Occupation
housewife
Employment
  • My Own family
    Housewife, 2011 - present
Places
Map of the places this user has livedMap of the places this user has livedMap of the places this user has lived
Currently
kuching sarawak
Links
YouTube
Contributor to
Story
Tagline
before u judge make sure that u are perfect!
Introduction
Nothing special about me 
Education
  • polytechnic kuching sarawak
    certificate technology & communication, 2007 - 2009
Basic Information
Gender
Female
Relationship
Married