Profile cover photo
Profile photo
Afifah Zahid
Welcome man!
Welcome man!
About
Afifah's posts

Post has attachment

Post has attachment
Salam Ramadhan.
Assalamualaikum reader(s)! And also salam sejahtera :) Em, first of all, I'm sorry for being such a jerk! Hahahaha nooo what I mean is, I don't update for a long time. I don't know why mungkin sebab takda masa? Takda apa nak cerita? Sebenarnya ada je, bila ...

Post has attachment
Monster
Assalamualaikum reader(s)! And also salam sejahtera :) Um, I actually don't know what to type about but my desire to post something is too high to describe. Hahah, nampak tak poyo kat situ.  I got some thought after I watched "Hello Monster" korean drama, u...

Post has attachment
Eh hey!
Assalamualaikum reader(s)!  Dan salam sejahtera :) Oh, how I miss my blog so much. Apekehal? Speaking setelah lama menyepi? Apehal apehal? Takda apa pun, terasa insecure dengan seorang kawan blogger merangkap kawan yang gua kenal dekat kolej ni, in english ...

Post has attachment
Post title.
Hi reader(s)! Jika lah ada readers tu kan. Takpelah, tak mengharap pun ada orang baca post kalini sebab dia macam post emo sikit. Dah tau kenapa tak tulis kat diary ke? Kat blog private ke? SEBAB AKU TAKDAK DIARY DAN TAKDAK BLOG PRIVATE, HANG TAKNAK BACA DA...

Post has attachment
Notice out!
Hi reader(s)!  What is the notice out? Okay here, gua straight to the point eh. Kerana gua nak cepat hahah. First of all, I'm sorry to all of you, dah lama tak update blog. Satu sebabnya penyakit M terlalu besar then laptop sendiri takda lagi then nak updat...

Post has attachment
Babies.
Assalamualaikum reader(s)! Apa khabar reader(s) ku sekaliannya? Sihat tak? Kalau tak sihat, pergilah hospital cepat cepat, dunia sekarang ni bukan boleh jangka apakebende penyakitnyaaa! Haaa kan dah macam mak mak bunyinya tuuu xD Okaylah untuk tidak melenga...

Post has attachment
Segmen : Jom Blogwalking Kaw-Kaw Bersama Cik Iman.
Assalamualaikum reader(s)! Klik lah INI untuk join hihi ^^ Okay, sini sini rapat sikit nak cerita niii. Lelaki jauh lah sikit eh, serious harini ni sebab tak pernah seumur hidup blog aku ni aku ditag dan sebagainya hahaha. Ai telah ditag olehhhhh cik tyra s...
Wait while more posts are being loaded