Profile cover photo
Profile photo
perempuan sentap
2 followers
2 followers
About
Posts

Post has attachment
Tuhan Berikan Aku Cinta
Walau aku senyum bukan berarti Aku selalu bahagia dalam hari Ada yang tak ada di hati ini Di jiwa ini hampa .......  
Add a comment...

Post has attachment
Add a comment...

Post has attachment
Hiking Di Hutan Pendidikan Bukit Gasing
Hiking...   Niat nak pergi hiking dekat bukit gasing ni dah lama.. tapi tak terpergi2 lagi.. ada je agenda kami..iaitu agenda malas tdo kt rumah terbongkang atas tilam pelok2 bantal lagi best kahkah..  Satu hari yang indah dan rajin tu kami pun decide nak p...
Add a comment...

Post has attachment
Add a comment...

Post has attachment
Kuala Terengganu - Redang (Part5)
13 March 2017 ..Isnin. hari kelima dan terakhir di bumi Terengganu Hari terakhir kami menginap di Chalet Teratak Samudera Kita.. Terletak di Mengabang Telipot..  Sebelum tu jom selfie dlu.. Jom layan dje dulu gamabr2 sekitar chalet ni.. Dua2 chalet ni kami ...
Add a comment...

Post has attachment
Kuala Terengganu - Redang (Part 4)
12 March 2017 ..Ahad. hari ketiga di Redang dan keempat di bumi  Terengganu  Hari terakhir di Redang T.T ..sedihh!!! Pagi tu bangun..seperti biasa nak tenguk matahari terbit... semalam iu tak pergi..dia malas.. so hari kedua ani lak tanak pergi..dia malas j...
Add a comment...

Post has attachment
Kuala Terengganu - Redang (Part 3)
11 March 2017 ..Sabtu. hari kedua di Redang dan ketiga di bumi  Terengganu  Bangun pagi tu mmg nak tenguk sunrise.. ah tasaba Gigih pagi2 panjat bukit nk tenguk sunrise..  Aiyoh muka bangun tido sgt :p Wah kakak sbelah bilik kiterg lg awal dari kiterg.. kem...
Add a comment...

Post has attachment
Kuala Terengganu - Redang (Part 2)
10 March 2017 .. Jumaat.. hari kedua di Terengganu  Pagi2 dah bangun..siap2 semua orang nak masuk Pulau..  Muka ceria masing2..cantik2.. berseri2 walau tak mekap sgt semua orang..sucii bersih.. ya rabbi manis nyeee hahahaha (tunggu) Berjalan kaki ke jetty d...
Add a comment...

Post has attachment
Kuala Terengganu - Redang (Part 1)
Plan nak pergi Pulau Redang start dari bulan November.. so ajak yang betul2 confident boleh joint.. maka.. jom set..7 orang semuanya..  Setahun sekali mcm wajib bercuti dengan KGTR ni. maka tahun ni ke Redang lah kami. maaf lah kalau ramai sebenarnya tak ta...
Add a comment...

Post has attachment
Muka Selenger
  Ni muka bila ke.. oh rabu lepas.. masih sun burn..tgk gambar tak nampak sangat.. tapi kalau tenguk f2f ya rabbi merah gila macam udang kena bako.. smgu lebih org gelakkan muka aku kahkah.. tp skrg dh ok..  Masih takde mood nk bercerita pasal redang.. bali...
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded