Profile cover photo
Profile photo
Dorkside
6 followers -
Join the Dork side!
Join the Dork side!

6 followers
About
Dorkside's posts

Post has attachment
Dorkside is natuurlijk totáál niet macho, maar soms is die braafheids-overload een beetje teveel van het goede. Dan is een bruut actiespektakel zoals The Raid precies wat we nodig hebben.

Post has attachment
Dorkside is natuurlijk grúwelijk macho, maar soms is die testosteron overload een beetje teveel van het goede. Dan is een retro-tripje naar sesam-freakin-straat precies wat we nodig hebben.

Post has attachment
Een soortvan zombie-invasie in het DC comic universum? Waarin alle Green Lantern concepten van de afgelopen jaren een grote rol spelen? Ooh boy. How could I nót love this? Misschien niet super diepgaand, maar Blackest Night zit propvol, zoals mijn bejaarde buurman dat zou zeggen, 'vette meuk, ouwe'.

Post has attachment
Hobo With a Shotgun gaat over.. een hobo with a shotgun. De naam dekt de lading 100%. Trashy pulp geweld vol neonkleurtjes.

Post has attachment
Een groep biologen reist in Lost Land of the Jaguar af naar de ongerepte jungles van Guyana om daar de biodiversiteit vast te leggen. Badassery follows. En een hoop creepy bugs.

Post has attachment
Bobcat Goldthwait, de man met de overslaande stem uit Police Academy, maakt al een tijdje films. God Bless America is zijn nieuwste, een maatschappijkritische revenge movie. Interesting.

Post has attachment
Ooit waren de Pumpkins smashing, maar slaan ze nu nog dat spreekwoordelijke deukje in een pak rockboter?

Post has attachment
Niemand zat écht te wachten op een Spidey-reboot neem ik aan, maar goed, here we are. Het eindresultaat blies me helaas niet omver. Het is allemaal wat sloom, wat serieus, wat dramatisch. En The Lizard als baddie is verre van spannend. Men doet ook een hoop wél goed, maar dat compenseert niet echt voor het negatieve.

Post has attachment
Doctor Clavin staat zijn reviewers-stoel af aan een klein digitaal knaagdier dat zijn gedachten over Ice Age 4 zal delen. En over eikels.

Post has attachment
Dat krijg je van teveel Fallout spelen; een hunkering naar post-apocalyptische films. We bekijken in deze review A Boy and His Dog, Robot Jox, Time of the Wolf, The Book of Eli en The Divide.
Wait while more posts are being loaded