Profile cover photo
Profile photo
Noor Hafizah Abd Rahim
17 followers -
Every morning tell yourself that you are getting better and better
Every morning tell yourself that you are getting better and better

17 followers
About
Noor Hafizah's posts

Post has attachment
Hai... First post after bertahun...
Assalamualaikum....  Lama giler tak update blog.. Last update 2014 woooo.. . Banyak cerita yang berlaku sepanjang masa tu... Randomly saja la yer aku berbicara... Kenapa lama tak update....  1. Memang de internet tapi rumit la nak update guna tab mahupon sm...

hELLO

Post has attachment
~One more.... I`m back...~
I`m back... Harap kali ni back yang betul-betul... Enchek Laki dah tamat latihan Polis....  Sekarang mula untuk merancang masa hadapan... Langkah pertama..... Terus melangkah atau berundur kembali... Kita lihat... Moga kekuatan itu ada....  Moga jalan ini b...

Post has attachment
Resipi saya From dapur Fiza : Ayam masak minyak bijan, telur with cheese and salad
Hai... sekali lagi Dapur Fiza berasap... Post kali adalah bagi resipi... Resipi pertama Ayam masak minyak bijan Isi ayam ( di hiris nipis tapi jangan nipis sangat) tepung jagung sos tiram  minyak bijan minyak masak cuka masakan cili kering bawang cina ( h...

Post has attachment
Resipi saya From dapur Fiza : Chicken with cheesee stuff
hai... sekarang aku mula mencuba untuk diet... mencuba tu yang tak tahan... Oleh kerana terpengaruh dengan kawan aku.. Raihan...jadi aku secara tak sedar terjoin diet Atkins... Alah diet low carbo higher in protein.. kalo nak tau pe dia.. pi search kat blog...

Post has attachment
adik ipar dah kawen
Hai.. Publish agi....  Adik ipar saya dah kawen... Tahniah Muhammad &Noshahera... Enjoy the picture below....

Post has attachment
Kisah kau dan dia... err aku je...
Hai lama tak update blog... banyak kisah yang dah lama aku tak buh lam blog ni... ada ke yang nak baca? Ada... aku la tu.... aku buh lam blog ni kisah aku agar aku bole baca di hari esok... dan berharaplah yang blog ni tak ditutup... atau dimusnahkan... heh...

Post has attachment
Woe is me.

Post has attachment
Silly beans are silly.

Post has attachment
Lapaq...
Photo
Wait while more posts are being loaded