Profile cover photo
Profile photo
ITMoldova
95 followers -
Lider de stiri IT din Moldova
Lider de stiri IT din Moldova

95 followers
About
ITMoldova's posts

Post has attachment
Astăzi, 29 martie, compania Samsung a prezentat oficial, în cadrul evenimentului Unpacked 2017, cel mai așteptat smartphone de top al anului – Galaxy S8.

Post has attachment
Cercetările  realizate la comanda Epson Europe în 14 țări din EMEA, au expus o serie de neajunsuri legate de modul în care IT-ul şi tehnologia de imprimare sunt gestionate şi utilizate în cadrul companiilor în aceste zone.

Post has attachment
Microsoft a anunțat că Excel pentru Windows va obține unul dintre cele mai utile instrumente Office: co-authoring. Acesta permite ca mai mulți utilizatori să editeze o foaie de calcul în același timp.

Post has attachment
Cu o lună în urmă, publicațiile sud-coreene au anunțat că Samsung intenționează să reîntoarcă un anumit număr de smartphone-uri Galaxy Note 7 pe piață. Cu alte cuvinte, compania coreeană va înlocui bateriile cu unele sigure și va vinde smartphone-urile…

Post has attachment
În anul trecut, au apărut informații despre pregătirea unui dispozitiv de top de către compania Essential, în spatele căreia se află Andy Rubin, creatorul sistemului de operare Android.

Post has attachment
Apple a actualizat sistemele de operare pentru majoritatea dispozitivelor sale. Una dintre cele mai importante inovații în iOS 10.3 este posibilitatea de căutare a căștilor AirPods, cu funcția “Find iPhone”.

Post has attachment
Rata de adopție a rețelelor moderne și automatizate de către organizații se va tripla în următorii doi ani, relevă un studiu IDC realizat la comanda Cisco. Pentru a accelera procesul de migrare către rețele pregătite pentru era digitală, Cisco lansează…

Post has attachment
Procesoarele Samsung Exynos concurează cu soluțiile liderilor din industrie, în ceea ce privește performanța și eficiența energetică. Cu toate acestea, compania sud-coreeană încă cumpără cipuri Qualcomm pentru a satisface parțial propriile necesități. De…

Post has attachment
Asociația Presei Independente (API) a lansat Aplicația StopFals pentru telefoanele mobile. Descărcând această aplicație, utilizatorii vor primi toate informațiile și produsele Campaniei împotriva informației false și tendențioase STOP FALS!, și alte…

Post has attachment
NetApp a lansat mediul de stocare NetApp All Flash FAS A700s, într-o carcasă compactă, conceput pentru a moderniza infrastructura necesară aplicațiilor enterprise exigente, și pentru analiză și integrare cu mediile cloud.
Wait while more posts are being loaded