Profile cover photo
Profile photo
Freddy “Kapten” Håkansson
3,094 followers -
Ödmjuk "nörd" & fritidsskeppare
Ödmjuk "nörd" & fritidsskeppare

3,094 followers
About
Posts

Post has attachment
#visadignu (en g+ klassiker) 😎

Ping alla som var här en gång....
Photo
Add a comment...

Post has attachment
Vi är på väg åt rätt håll!

Och det är knappast SD's förtjänst, låt nu landets utveckling fortsätta framåt och glöm SD i höstens val. En sak är ju säker och det är att SD vill inte att utvecklingen ska gå framåt utan bakåt.
Add a comment...

Post has attachment
Jag också!

Som ni säkert ser så postar jag mycket om varför man inte ska rösta på SD i höstens val, för mig är det viktigt att ta avstånd från ett politiskt parti som ligger så långt man bara kan från sunda mänskliga värderingar.

Men jag blir bekymrad när jag ser hur få i mitt flöde som ens ger "tumme upp" för att visa att dom också tar avstånd. Ännu färre är det som kostar på sig en post som visar att dom är SD-motståndare. Dett fyller mig med en obehaglig känsla att jag faltiskt har "vänner" här på FB som faktiskt kan tänka sig att rösta på detta vedervärdiga parti och stödjer dess obehagliga åsikter.

Visst är det trevligt att ni uppmärksammar mina bilder och mina vardagsposter, men faktum är att det känns viktigare att ni visa att ni har medmänskliga tankar och ideal.
Add a comment...

Post has attachment
Dagens prognoser, tydligen lite regn i antågande 🤔
PhotoPhotoPhoto
2018-07-28
3 Photos - View album
Add a comment...

Post has attachment
Bara så där upplysningsvis så är det inte bara i Sverige det brinner..
Add a comment...

Post has attachment
Detta får vi aldrig glömma 😥

Det värsta terrordådet som drabbat Norden och det var inte Islamska terrorister som kommit till Norge som flyktingar.

Det var en extrem högerextremist och rasist som var skyldig.
Samma ideologi som ett av våra större riksdagspartier som många väljer för att visa sin egoism och allm http://ow.ly/9Exe30l3IQE änna missnöje.
Add a comment...

Post has attachment
SD har en galen politik, men detta är också ett problem med pajaspartiet.

Hur kommer vår demokrati att utvecklas om vi får in ännu fler inkompetenta politiker i våra beslutande församlingar.

Det är illa ställt med de som sitter i riksdagen och ännu större blir problemet när vi tittar på kommunerna. Där har man inte ens kunnat besätta de stolar man fått och i många fall så har personen som satt där lämnat SD och blivit politisk vilde.

Verkligen något att tänka på för dig som funderar på att rösta SD.
Add a comment...

Post has attachment
Noll koll!

Har väl misstänkt det länge men den här undersökningen visar tydligt att de som stödjer SD lever i en helt egen verklighet som är helt skild från den verkliga verkligheten. Egentligen är det här väldigt skrämmande då många grundar sitt partival utifrån vad man man tror om verkligheten.

Detta gör ju faktiskt att demokratin som känner den idag utgör ett stort hot mot sig själv då manga inte baserar sin åsikt på verkligheten utan på vad man tror.

Har faktiskt ofta tänkt tanken att rösträtten kanske skulle vara förknippad med nån for av kunskapstest där det krävs att man svarar rätt på ett antal frågor där det finns garanterat korrekta svar på ett antal frågor som handlar om samhället vi lever i.
Add a comment...

Post has attachment
Är det ett samhälle du vill ha?

Vill vi ha ett samhälle där vi delar in människor i grupper baserat på vart vi råkar vara födda, vilka språk vi talar till vardags, vilken religion vi ev bekänner oss till och vilka helger vi firar?

För mig är svaret självklart.
Nej det som avgör en människas kvaliteter är vad hen gör, säger och vilka värderingar hen har. Vill hen dessutom hjälpa till att fortsättautveckla ett av världens bästa länder till att bli ett ännu bättre land att leva i så gör det inte personen sämre.

Men tror man att vägen till ett bättre samhälle är att isolera oss från omvärlden och hävda att vi som råkar vara födda här på något sätt är bättre en andra så är man verkligen galet ute. För en sak är säker och det är att slutenhet och nationalism har aldrig ifört något gott med sig vilket historien tydligt har visat.

Det finns trots allt gott om ursvenska skitstövlar likväl som det finns skitstövlar födda någon annan stans och en svensk skitstövel är väl på intet sätt bättre än en skitstövel från Afghanistan.

I höst har vi ett val och det ser faktiskt ganska illa ut för landet när det gäller väljarsympatier. Därför är jag övertygad om att det är viktigt att vi i den fortfarande stora majoriteten som stödjer partier med i grunden sunda värderingar vad det gäller våra medmänniskor öppet visar var vi står och tar debatten med människor runt omkring oss.

Säger vi inte ifrån så tror dom att vi håller med och sympatiserar med deras åsikter och kommer att fortsätta sprida sina lögner.

Vi vill väl inte att dessa citat från en av historiens värsta brottslingar ska visa sig stämma (nationalismen var hans stora ledstjärna).

En aktiv våldsam, dominerande, brutal ungdom - det är vad jag är ute efter.

Det är inte sanningen som räknas, utan segern.

Det är lättare att tro på en lögn man har hört tusen gånger än att tro på fakta som ingen tidigare hört.

Gör lögnen stor, gör den enkel, fortsätt berätta den och så småningom kommer de att tro på den.

Humanismen är uttrycket för dumhet och feghet.

Ni kan ju roa Er med att gissa vem som sagt dessa "bevingade" ord som onekligen verkar vara en inspirationskälla för ledarna av ett stort nationalistiskt parti i vårt fina land.
Add a comment...

Post has attachment
Därför har du lätta att göra nått annat än det du skulle gjort :-)
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded