Profile cover photo
Profile photo
Raluca P.
91 followers
91 followers
About
Posts

Post has attachment
Cine mi-a mai trimis cărți. :D

Post has attachment
„E wabi-sabi, frumusețea lucrurilor trecătoare, a spus Sensei. Florile de cireș sunt frumoase, dar în același timp sunt trecătoare. Suntem fericiți că le vedem, dar în același timp e o fericire puțin tristă pentru că suntem conștienți că ele vor dispărea în curând.”

Post has attachment

Post has attachment
Copertele identice lovesc din nou

Post has attachment
Gustări dulci vs. gustări sărate? Aceasta e întrebarea :))

Post has attachment
Indicații terapeutice: Prospect de femeie este indicat în tratamentul de scurtă durată al melancoliilor, uitărilor de sine și îndrăgostirilor. Poate fi folosit cu încredere și în caz de plictiseală sau curiozitate.

Forma de prezentare: Cele 195 de pagini conțin nu mai puțin de 68 de texte scurte.

Dozaj: Adulți si copii peste 12 ani: unul sau două texte de două ori pe zi în tratamentul cazurilor ușoare și medii, fără potențial de evoluție severă. În cazuri severe, se poate administra întreaga scriere dintr-o citire.

Post has attachment
În perioada 16-20 noiembrie 2016, Editura Herg Benet vă așteaptă la Târgul de carte Gaudeamus București cu o mulțime de apariții interesante!

Post has attachment
Fie că ați atârnat usturoi la ușă împotriva spiritelor ce bântuie de Sfântul Andrei, fie că încă vă mai gândiți în ce să vă costumați în noaptea de Halloween, v-am pregătit o listă de cărți numai bune de savurat având alături o felie de plăcintă de dovleac.

http://mybookbasket.blogspot.ro/2016/10/5-carti-pentru-halloween-scrise-de.html

Post has attachment
Editura Herg Benet​ și Carturesti vă invită la lansarea celui mai recent roman al lui Flavius Ardelean, Noumenoir, în data de 25 octombrie, de la ora 19, la Cărturești Verona, București. Invitat este Alexandru Voicescu (scriitor, editor).

http://mybookbasket.blogspot.ro/2016/10/lansarea-romanului-noumenoir-de-flavius.html

Post has attachment
Wait while more posts are being loaded