Profile

Cover photo
64 followers|194,678 views
AboutPostsPhotosYouTube

Stream

Oogst

Shared publicly  - 
 
Customer Match -> een belangrijke stap in het verder verhogen van de ‪#‎relevantie‬ van ‪#‎online‬ ‪#‎advertenties‬

Niet alleen kunnen bestaande klanten andere advertenties te zien krijgen dan nieuwe klanten, ook zijn er diepgaande segmentaties mogelijk waar bijvoorbeeld alleen de hoge-waarde klanten getarget kunnen worden.

Hoe ‪#‎targetting‬ via ‪#‎Customer‬ ‪#‎Match‬ het precies werkt, welke strategieën je kunt toepassen en wanneer we er in Nederland mee aan de slag kunnen, leggen +Rianne van Koot  en +Martijn Staal  uit in onderstaand artikel.
 ·  Translate
1
Add a comment...

Oogst

Shared publicly  - 
 
#Google heeft de eerste nieuwe Nederlandse Google #Tag Management accreditaties bekendgemaakt. Natuurlijk is Oogst een van de eerste Nederlandse bureaus die dit certificaat mag ontvangen!

De #accreditatie moet het kaf van het koren scheiden op het gebied van ondersteuning voor #taggen en gegevensbeheer.

#GTM #Analytics 
 ·  Translate
1
Add a comment...

Oogst

Shared publicly  - 
 
Google Analytics Premium; learnings & valkuilen - de #GAUC15 slides

Google Analytics Premium is nu 2 jaar beschikbaar op de Nederlandse markt en heeft in korte tijd naam gemaakt als serieuze Enterprise Analytics speler. 

Tijdens de sessie op de Google Analytics User Conference van Client Services Director +Arjen Hettinga kwamen de belangrijkste eigenschappen van #Google #Analytics #Premium aan bod. Hij deelde ervaringen die zijn opgedaan tijdens uitdagende projecten voor onder andere Zoover, Vakantieveilingen en Suitsupply. 

Besproken werden: 
* de keuze voor GA Premium
* de implementatie van GA Premium 
* de integratie van Premium-data in een Datawarehouse infrastructuur, met bijvoorbeeld CRM- en Product-data.
 ·  Translate
Google Analytics Premium is nu 2 jaar beschikbaar op de Nederlandse markt en heeft in korte tijd naam gemaakt als serieuze Enterprise Analytics speler. Tijdens deze sessie van Client Services Director Arjen Hettinga komen de belangrijkste eigenschappen van Google Analytics Premium aan bod. Hij zal ervaringen delen die zijn opgedaan tijdens uitdagende projecten voor onder andere Zoover, Vakantieveilingen en Suitsupply. Aan bod komen onder andere: ...
1
Add a comment...

Oogst

Shared publicly  - 
 
Het +Marketingfacts jaarboek 2015 is uit! 

Oogst-er +Jorn Vriend  schreef mee aan het hoofdstuk Search en mag daarom een boek weggeven! 
Weet jij het antwoord op de volgende (erg lastige ;-)) vraag? Mail dat dan naar oogst[at]oogstonline.nl:

Noem 1 van de 2 liedjes die Google als wachtmuziek gebruikt als je belt met AdWords Support!

Wil je niet afwachten of je gewonnen hebt, maar het jaarboek zeker op je bureau hebben liggen, bestel hem dan hier: http://www.marketingfacts.nl/jaarboek
 
 ·  Translate
1
Add a comment...

Oogst

Shared publicly  - 
 
Ben je van plan om #GAUC (Google Analytics User Conference) bij te wonen op 16 en 17 juni? 

Oogst heeft een trainingssessie voor gevorderden en experts over Universal Analytics op de agenda staan: 'Universal Analytics; learnings so far'.

En op de Conferentiedag speken we over de belangrijkste eigenschappen van #Google #Analytics #Premium. We delen ervaringen die zijn opgedaan tijdens uitdagende projecten voor onder andere Zoover, Vakantieveilingen en Suitsupply. 

Oogst biedt je 50% korting op je ticket! 
 ·  Translate
1
Add a comment...

Oogst

Shared publicly  - 
 
Net onthuld door Google: nog betere ‪#‎remarketing‬ for searchlijsten met Google ‪#‎Analytics‬.

Wat is #RSLA eigenlijk?
Hoe integreer je Google Analytics RLSA-lijsten in Google Adwords?
Waar moet je op letten en wat zijn eigenlijk de voordelen?

Oogst-er +Jorn Vriend  legt het uit met een blog op +Marketingfacts  
 ·  Translate
Tijdens de laatste product kick-off van Google is aangekondigd dat remarketing for search via Google Analytics wereldwijd wordt uitgerold. Het is hiermee mogelijk nog geavanceerdere lijsten te...
1
Add a comment...

Oogst

Shared publicly  - 
 
De invloed van affiliate marketing op #Online #fashion: de beste beleving. 

Het is belangrijk om als affiliate bij de juiste doelgroep op het juiste moment in het oriëntatie en aankoopproces te verschijnen. #Retargeting kan daarbij helpen en #Affiliate Marketing Expert +Rico Stuijt  legt in dit artikel uit hoe.
 ·  Translate
1
Add a comment...

Oogst

Shared publicly  - 
 
#Online fashion en de invloed van #affiliate #marketing: het ideale klantproces.

Oogst-er +Rico Stuijt  legt het uit met een artikel op +Marketingfacts  
 ·  Translate
Klantbeleving en het proces zijn binnen online fashion de belangrijkste pijlers waar adverteerders goed mee om moeten gaan. Met affiliate marketing kan hier goed op worden ingehaakt om bijvoorbeeld...
1
Add a comment...

Oogst

Shared publicly  - 
 
Universal Analytics; learnings so far

Oogst heeft een trainingssessie over Universal Analytics voor gevorderden en experts gegeven tijdens de Google Analytics User Conference: 'Universal Analytics; learnings so far'.

Hoewel Universal Analytics dé standaard is geworden, wordt de toegevoegde waarde hiervan nog nauwelijks gebruikt. Senior Analytics Strateeg +Martijn Staal  sprak in zijn sessie op de trainingday over het optimaal benutten van de nieuwe functionaliteit in ‪#‎Universal‬ ‪#‎Analytics‬.

Aan bod kwamen onder andere:
* User ID functionaliteit
* Importeren offline en CRM data
* Enhanced EcommerceB2B & leadstatus koppeling
* Sturen op klantwaarde
* Doorkijkje naar Google Analytics Premium functionaliteit

De ‪#‎slides‬ van ‪#‎gauc15‬ zijn in te zien via ons slidesharekanaal. 
 ·  Translate
'Universal Analytics; learnings so far'. Hoewel Universal Analytics dé standaard is geworden, wordt de toegevoegde waarde hiervan nog nauwelijks gebruikt. Senior Analytics Strateeg Martijn Staal gaat in zijn sessie op de trainingday in op het optimaal benutten van de nieuwe functionaliteit in Universal Analytics. Aan bod komen onder andere: User ID functionaliteitImporteren offline en CRM data Enhanced Ecommerce B2B & leadstatus koppeling Sturen ...
1
Add a comment...

Oogst

Shared publicly  - 
 
Oogst organiseerde 26 mei in samenwerking met Google en SAS het eerste Nederlandse Google Analytics Premium Seminar. Het seminar werd gehouden op het landgoed van partner SAS in Huizen.
We hebben ongeveer 40 deelnemende bedrijven in 4 presentaties veel informatie over deze betaalde versie van Google Analytics kunnen geven. Naast sprekers van Google en SAS presenteerden Arjen Hettinga en Martijn Staal van Oogst boeiende cases en een helder stappenplan.
Het organiseren van een evenement met één centraal thema is uitstekend bevallen, zowel voor ons als de bezoekers: zij gaven gemiddeld een 7.9 aan het evenement.
We hebben het event laten vastleggen in een kort filmpje. Leuk om dit te documenteren, het geeft een prima indruk waar we als bureau mee bezig zijn.
 ·  Translate
1
Add a comment...

Oogst

Shared publicly  - 
 
Lees ons verslag van Google Analytics Summit 2015 (‪#‎GASummit‬) en win een Google Cardboard!

Op 9 en 10 juni 2015 werd de ‪#‎Google‬ ‪#‎Analytics‬ Summit in San Francisco gehouden, waar alle nieuwe features van Google Analytics openbaar worden gemaakt. Namens Oogst was +Olaf Veltmeijer aanwezig.

Hoewel we inhoudelijk niets mogen meedelen lichten we toch een klein tipje van de sluier op. Lees Olaf's verslag van deze jaarlijkse bijeenkomst en win een #Google ‪#‎Cardboard‬ door mee te doen aan de opdracht in de laatste alinea!
 ·  Translate
1
Add a comment...

Oogst

Shared publicly  - 
 
Werken aan een data-driven organisatie.

Oogst organiseerde in samenwerking met Google en SAS het eerste Nederlandse Google Analytics Premium Seminar.

Lees het verslag hier.
 ·  Translate
1
Add a comment...
Story
Tagline
Oogst helpt organisaties groeien met de juiste inzet van online media en het verbeteren van het online resultaat.
Introduction

Dat doen we met een integrale aanpak voor alle online kanalen en een sterke focus op het rendement van onze opdrachtgevers. Met specialistische kennis en analyses krijgen we inzichten die worden vertaald naar online strategie en een vakkundige uitvoering. Betrouwbaarheid, snel handelen en betrokkenheid maken ons de partner voor online groei.

Met zoekmachine marketing, met name met SEO / Zoekmachine Optimalisatie, adverteren in zoekmachines en conversie optimalisatie werkt Oogst aan het online resultaat van bedrijven met ambitie.

Oogst is actief lid van de Taskforce Search van het IAB en draagt bij aan het opstellen van richtlijnen voor de branche.

Contact Information
Contact info
Phone
020-7255220
Email
Address
Meeuwenlaan 98-100 1021JL Amsterdam