Profile

Cover photo
Yudi Herdiana
Attended SMPN 1 BANJAR
184 followers|31,475 views
AboutPostsPhotosYouTube+1's

Stream

Yudi Herdiana

Shared publicly  - 
 
Belajar saham Online
Banyak teman dalam bisnis mereka memilih untuk membeli properti dan membuat tempat tinggal sementara (kost) khususnya bagi mereka yang single (belum berkeluarga) dan dengan perencanaan yang matang serta berorientasi pada layanan, temanku itu saat ini telah ...
 ·  Translate
Banyak teman dalam bisnis mereka memilih untuk membeli properti dan membuat tempat tinggal sementara (kost) khususnya bagi mereka yang single (belum berkeluarga) dan dengan perencanaan yang matang serta berorientasi pada laya...
1
Add a comment...

Yudi Herdiana

Shared publicly  - 
1
Add a comment...

Yudi Herdiana

Shared publicly  - 
 
Bimbingan dan Review Online
Saatnya kesibukan kita, kita jadikan lebih bernilai karena bisa mengerjakan banyak hal. Untuk saya yang saat ini sedang membimbing mahasiswa tentunya bimbingan tidak boleh putus karena kesibukan mahasiswa maupun saya sendiri ;). Kegiatan online dalam hal re...
 ·  Translate
1
Add a comment...

Yudi Herdiana

Shared publicly  - 
 
Buat tampilan web makin cepat
Bagi Anda yang sudah lama di dunia web development pasti mengenal baik 960 grid system, sebuah pola css, yang bisa membuat tampilan website jauh lebih cepat, secepat yang diinginkan.  Hasilnya bisa dilihat dengan jelas, tampilan website lebih cepat dibuat, ...
 ·  Translate
Bagi Anda yang sudah lama di dunia web development pasti mengenal baik 960 grid system, sebuah pola css, yang bisa membuat tampilan website jauh lebih cepat, secepat yang diinginkan.  Hasilnya bisa dilihat dengan jelas, tamp...
1
Add a comment...
Have him in circles
184 people
Rosmalina Rose's profile photo
Yudi Koko's profile photo

Yudi Herdiana

Shared publicly  - 
 
Kesaksian tentang Sukses Bisnis Internet
Awalnya aku ngak percaya, masa sih ada software bisa menghasilkan uang setiap hari. Dari pada penasaran, aku coba sendiri dan mempelajari trik yg udah di siapin.Jujur aku main spekulasi aja, kalo memang ternyata bohong ya udahlah aku ikhlasin aja. Setelah s...
 ·  Translate
Awalnya aku ngak percaya, masa sih ada software bisa menghasilkan uang setiap hari. Dari pada penasaran, aku coba sendiri dan mempelajari trik yg udah di siapin.Jujur aku main spekulasi aja, kalo memang ternyata bohong ya uda...
1
Add a comment...

Yudi Herdiana

Shared publicly  - 
 
Review jQuery
1
Add a comment...

Yudi Herdiana

Shared publicly  - 
 
Bimbingan dan Review Online
Kenyataannya kesibukan kita menjadikan kita malah banyak menerima tawaran pekerjaan ..hehe tapi bagaimana mengatur dan menerima pekerjaan tersebut, jawabannya adalah manajemen waktu dan ruang. Tentunya waktu bisa kita jadikan lebih bernilai karena bisa meng...
 ·  Translate
1
Add a comment...

Yudi Herdiana

Shared publicly  - 
 
Tutorial Pemrograman WEB
Making a basic HTML webpage HTML (HyperText Markup Language) is the code of a website, it gives it the basic framework of how it will look, what goes where and how it is displayed. If you are not familiar with HTML coding you can use a web design editor (WY...
Making a basic HTML webpage HTML (HyperText Markup Language) is the code of a website, it gives it the basic framework of how it will look, what goes where and how it is displayed. If you are not familiar with HTML coding yo...
1
Add a comment...

Yudi Herdiana

Shared publicly  - 
 
Buat tampilan web makin cepat
Bagi Anda yang sudah lama di dunia web development pasti mengenal baik 960 grid system, sebuah pola css, yang bisa membuat tampilan website jauh lebih cepat, secepat yang diinginkan.  Hasilnya bisa dilihat dengan jelas, tampilan website lebih cepat dibuat, ...
 ·  Translate
1
Add a comment...
People
Have him in circles
184 people
Rosmalina Rose's profile photo
Yudi Koko's profile photo
Work
Occupation
Dosen
Skills
Keamanan Informasi
Basic Information
Gender
Male
Other names
YHR
Story
Tagline
Tidak salah dari apapun kita diciptakan, yang penting bagaimana mengakhirinya dengan baik
Education
  • SMPN 1 BANJAR
    1991
  • SMAN 1 BANJAR
    Fisika, 1994
  • Universitas Islam Nusantara
    Teknik Informatika, 1994 - 1998
  • Universitas Langlangbuana
    Magister Teknik Informatika, 2011
Yudi Herdiana's +1's are the things they like, agree with, or want to recommend.
TweetCaster for Twitter
market.android.com

TweetCaster is the #1 Android Twitter app with the most innovative features! TweetCaster is the #1 Twitter app for Android and the ONLY app

Facebook Messenger
market.android.com

Facebook Messenger — a faster way to message. Facebook Messenger is a faster way to send mobile messages to friends. With Messenger, you can

Web Lab
chrome.google.com

See the magic of the web brought to life through 5 interactive Chrome Experiments. Open to the world online. Live from the Science…

QR Droid - Apps on Android Market
market.android.com

The only QR code app rated "5.0 out of 5 stars" by PCWorld. Get the best! [Touch 'More' to read about permissions, how-to&

BCA mobile
market.android.com

BCA mobile PT Bank Central Asia Tbk BCA banking application in your handDescription: To serve customer better, BCA launches the BCA mobile a

Location Notifier
market.android.com

Set a destination, and Location Notifier will notify you when you get close! Location Notifier can also send an SMS message as you approach!

PDF Mergy
chrome.google.com

Allows to merge PDF files with a simple drag and drop interface.

Love Me Not lite
market.android.com

gaming experience based on Hong Kong 60s. Travel between Comics and gameplay.**Do not support screen resolution bigger than 852 x 480.***Lov

Galaxy Nexus
www.google.co.id

Galaxy Nexus. Ponsel pertama dengan Android 4.0, Face Unlock, Android Beam, dan layar HD serta kecepatan LTE 4G yang menakjubkan.

Samsung Galaxy Ace News
market.android.com

The best Samsung Galaxy Ace news, guides, tips and tricks.

Web Lab
www.chromeweblab.com

Web Lab. A series of interactive Chrome Experiments made by Google. See the magic of the web brought to life. Open to the world online. Live

Bisnis.com Mobile
market.android.com

Bisnis.com Mobile is an mobile application owned by Bisnis Indonesia, the biggest business daily newspaper in Indonesia. It provides daily b

Metro TV News
market.android.com

Get the latest news updates from MetroTVNews.com, - the first 24-hours News TV Channel in Indonesia. We bring you the latest news/events tak

itoday
market.android.com

iToday.co.id adalah portal berita terupdate dan terpercaya di Indonesia. iToday menyajikan info tercepat dan faktual dalam dunia politik, ek

Need for speed - Apps on Android Market
market.android.com

Need for speed The most popular 3D speed racing car wallpapers! This app Contain 21 amazing, exciting pictures, Enjoy it. You never dare dri

Bluetooth Terminal for Phone - Apps on Android Market
market.android.com

Bluetooth RS-232 adapter for Android 3.2"~4.5" Phone version. =========================================================== uConnect BT Termin

Batik Wallpaper
market.android.com

Batik or fabrics with the traditional batik patterns are found in Indonesia, Malaysia, Japan, China, Azerbaijan, India, Sri Lanka, Egypt, Ni

Avatar Fight - MMORPG game - Apps on Android Market
market.android.com

Avatar Fight - addictive MMORPG game ★ Tablet Support ★ Avatar fight is an ingenious multiplayer online game nothing like the other MMORPG

IP Tools
market.android.com

All the tools you need to do diagnostic testing of you wired and wireless network. A simple IP calculator, enabling you to view the networ

Lemon - Receipts Refreshed
market.android.com

Lemon.com is the best way to organize all your purchases into one simple place. Featured in: New York Times, USA Today, TechCrunch, Busin