Profile cover photo
Profile photo
najah salwa ismail
27 followers -
Life is full of surprises, just follow the flow ;)
Life is full of surprises, just follow the flow ;)

27 followers
About
Posts

Post has attachment
[Review] Skincare by Skindom
Haiii....Good Morning..!! Eh tapi kat Malaysia dah tak morning dah kan?? Dah tengahari dah ni hehe saya baru je setelkan kemas rumah, buatkan breakfast untuk Alya & Ammar, laundry sme dah siap...boleh la update blog ni hehehe Hari ni rasa nak kongsi la sket...
Add a comment...

Post has attachment
Ketam Telur Masin
Assalamualaikum... ;) Since sini kan hari Jumaat cuti so ada la lebih masa sikit nak update blog hehe Arini rasa nak share pasal resepi Ketam Telur Masin la...tapi kali ni version lain sikit dari yang saya pernah kongsikan dulu. Kalau ada yang berminat nak ...
Add a comment...

Post has attachment
Throwback.....2 tahun menghilang
Hai.... Sihat semua? Dah makan ke? Lamaaaaaa betol saya meninggalkan blog ni kan? Sunyi sangat rasa kan? Hehehe Untuk menghilangkan rasa sunyi tu...saya akan cuba kongsikan antara event-event penting sepanjang 2 tahun ni dengan korang semua ye. Penting la s...
Add a comment...

Post has attachment
Apa jadi dengan NS Parlour Spa???
Assalamualaikum.... Hari tu kan Najah dah janji nak citer pasal spa Najah tu kan, NS Parlour :) So hari ni la de masa & feel sket nak story pasal "anak" kesayangan sorang tu hehehe Alhamdulillah...sekarang kami dah ada bahagian untuk lelaki jugak tau ;) Alh...
Add a comment...

Post has attachment
Seminggu di Ruwais (Part 2)
Selepas kitorg dah rehat & segarkan diri...misi seterusnya adalah untuk berkenalan dengan Ruwais ni hehe Abi bawak kitorg ronda-ronda pusing kat housing complex ni. Memang luas sangat kawasan dia. Di mata saya memang semua nampak sama je. Memang banyak sang...
Add a comment...

Post has attachment
Seminggu di Ruwais, Abu Dhabi (Part 1)
Isk...isk...isk...tak sangka btol, cepat sangat masa berlalu. Dah seminggu dah rupanya kami di Ruwais. So far, saya dan anak-anak alhamdulillah. Takde pape yang nak dirungutkan hehe semua keperluan kami Abi dah siapkan sebelum kami sampai, cuma ada la sikit...
Add a comment...

Post has attachment
A New Beginning: Life in Ruwais, Abu Dhabi
Assalamualaikum... Pada tanggal 29/7/2017....kami sekeluarga dengan rasminya berhijrah ke Ruwais, Abu Dhabi :) Dengan ini, keluarga kecil kami berjaya disatukan kembali hehe seperti ada yang tahu, sebelum ni suami saya memang bekerja di Ruwais. Dah 2 tahun ...
Add a comment...

Post has attachment
I'm baaaackkkk!!!
Assalamualaikum.... Ya Allah...lama btol la tak update blog ni kan. Rasa nya last update tahun 2015 kot πŸ˜€πŸ˜ hehehe bagi yang dulu mengikuti blog saya mesti tau kan yang saya de buka spa di Desa Pinggiran Putra. Lepas je buka spa trus mengabaikan blog ni hu...
Add a comment...

Post has attachment
Check out this video on YouTube:
Add a comment...

Post has attachment
Wait while more posts are being loaded