Profile cover photo
Profile photo
Rafieq Roslan
61 followers -
GOOD BETTER BEST!!
GOOD BETTER BEST!!

61 followers
About
Rafieq's posts

Post has attachment
Maaf
Salam . Agak lama tak berbelog. Apalah idea nak dikongsi kan. Sekarang ni bertambah sibuk nak-nak lagi tahun akhir, masa tak sibuk ngantuk pulak hehee.. InsyaAllah nanti kalau sambung menjadi blogger sepenuh masa lagi, saya akan lebih berdisplin. Dari sumbe...

Post has attachment
Maaf
Salam . Agak lama tak berbelog. Apalah idea nak dikongsi kan. Sekarang ni bertambah sibuk nak-nak lagi tahun akhir, masa tak sibuk ngantuk pulak hehee.. InsyaAllah nanti kalau sambung menjadi blogger sepenuh masa lagi, saya akan lebih berdisplin. Planning l...

Post has attachment
Kita dan Mereka
Hidup, membawa maksud bernyawa manakala kehidupan pula boleh didefinisikan sebagai satu perjalanan seseorang di dalam hayatnya menempuhi suka, duka, kejayaan, dan kegagalan. Kadang RB pernah terfikir adakah RB gagal dalam menjalani kehidupan ini. Seringkali...

Post has attachment
Result Tak Teruk Tak Gempak Alhamdulillah
     Salam permisa.. Lagi beberapa minggu beberapa hari nanti sudah masuk 1 September 2015. Tarikh bermulanya pengajian pelajar baharu ke universiti-universiti awam (UA) tempatan. Di sini RB nak ucapkan tahniah pada semua dan jadikan ini sebagai satu platfo...

Post has attachment
Ulang Tahun Ke 16 UiTM Sebagai Universiti
           Alhamdulillah diucapkan syukur setinggi-tingginya . Pada hari ini genaplah 16 tahun UiTM bergelar universiti di industri pendidikan awam.             Tatkala ramai anak-anak Malaysia sedang riuh ingin menyambut kemerdekaan negara, seluruh warga U...

Post has attachment
Keputusan UPU 2015
     Salam semua .. Mesti ramai yang ke sini adik-adik lepasan stpm, matrikulasi ataupun diploma yang tengah menitiskan peluh-peluh keramat menunggu jam 12 tgh hari esok. Adik-adik rasanya mesti semangat semua tengah dalam semangat berkobar-kobar sampaikan ...

Post has attachment
Tiada lagi Majalah Ujang
     Semalam RB check di facebook ternampak satu status dari sahabat-sahabat mengenai dek Kartunis Lengkuas yang menyatakan Majalah Ujang iaitu antara majalah kartun lokal yang TOP telah pun berhenti.      RB tanya adik sedangkan dia memang peminat kipas-su...

Post has attachment
Di Lendu dulu..
    Salam semua, sejak tulis pasal convo semalam asyik teringat je pada UiTM Lendu. Mana taknya 2 tahun jadi orang Melaka. Sampai Shah Alam awkward gilaaaalaa semua lain, satunya yang paling rindu tak macam di lendu Polis Bantuan selalu bagi ceramah pagi ha...

Post has attachment
Throwback: Convo Diploma
    Assalamualaikum semua.. agak lama tak menulis blog. Nak kata busy takda la busy mana tapi tu la ramai yang cakap lebih sibuk lebih berdisplin seseorang itu menghargai masa mereka. He hee...     Pada Selasa lepas RB sama-sama famili pergi ke Lendu, Alor ...
Wait while more posts are being loaded