Profile cover photo
Profile photo
Реклама и Маркетинг
8 followers -
реклама маркетинг уеб сайт сео
реклама маркетинг уеб сайт сео

8 followers
About
Posts

Ние не само ви изработваме сайт, онлайн магазин. Ние правим така че Вашият онлайн бизнес да бъде успешен, да имате повече клиенти и оттам продажби, при нас резултатите са гарантирани, Вие не заплащате услугите ни, ако не сте постигнали целите който сте си поставили.
Разгледайте нашите ценови пакети и си изберете подходящия за Вас
Add a comment...

Post has attachment
СТРАТЕГИИ И ТАКТИКИ
Използвани за увеличаване на трафика и клиентите в интернет мрежата използвани от онлайн маркетинговите компании

В днешно време все повече компании навлизат успешно на интернет пазара, някои предлагат услуги, други продават продукти, а трети просто налагат марката си.

Анализ на ситуацията в момента показва, че голяма част от фирмите само присъстват в мрежата, тоест не са развили маркетинговата си стратегия за успешен бизнес. Има няколко причини да се случва това. Една от основните е, че когато са наемали фирма, не са попаднали на подходящата. Една част от фирмите, макар и да са запознати с онлайн маркетинга, не осведомяват подробно клиентите си за стратегиите и възможностите на WEB инструментите за успешно развитие на бизнеса им в мрежата. От една страна това се дължи на това, че са претрупани с работа , няма достатъчно квалифициран персонал и предпочитат да си вземат парите от проекта и да продължат напред. Това са фирми, които основно се занимават с изработка на сайтове. Проблема на тези клиенти е, че се намират в един капан, от който трудно излизат, защото първо не са наясно какви резултати могат да постигнат в Интернет и второ фирмите ги държат с домейна и хостинг услугите. Ще дам няколко примера за това, които са истински, но няма да споменавам имената на фирмите.

Малка фирма намираща се на пазара от 2 години решава да си направи сайт, идеята на собствениците, които нищо не разбират от Интернет е да си намерят клиенти за продукцията, която произвеждат, намират фирма за изработка на сайт. Минават няколко месеца и нищо не се случва, няма клиенти, не знае колко души на ден посещават сайта му и т.н. При запитване към фирмата изпълнител на сайта, отговора е: Вие не сте ни поръчали оптимизация на сайта! Собствениците на фирмата дори не знаят какво означава оптимизация.

Голяма фирма оперираща на офлайн пазара от 20 години и с присъствие в мрежата със един сайт-визитка решава да започне онлайн продажби. Наемат голяма фирма, която им прави сайта и по препоръка започва да плаща реклама на Гугъл за показване на сайта в търсачките за доста големи суми. В крайна сметка за една година продажби, фирмата установява, че разходите които е направила не се покриват от продажбите.

Има много такива показателни примери в мрежата. Неправилния анализ на ситуацията и неподходящия избор на компания може да навлече трайни негативни последствия за клиентите за години напред. 

Как да избегнем това?
Photo
Add a comment...

Post has attachment
Ето някои от услугите, които предлагаме за уеб сайтове

Анализ и подготовка на структурата на уеб сайта
Определяне на ключови изрази
Редактиране на текстовете в уеб сайта
Техническа оптимизация на уеб сайта
Създаване на дизан
Онлайн маркетинг
Оптимизация на уебсайта за търсачките
Оптимизация на ключови думи и трафик
Анализ на структурните връзки за по-добра оптимизация
Регистрирани в сайта в интернет каталози
Регистриране на сайта в канали и жълти страници
Писане и редактиране на статии и в форуми
Маркетингови проучвания
Създаване на рекламни кампании в мрежата и социалните меди
Маркиране на ефикасността на целия проект
Photo
Add a comment...

Post has attachment
Къде е проблема
Вашата компания все още не е представена онлайн.
Вашите разноски по онлайн реклама, надвишават приходите от клиентите ви.
Имате фирмен уеб сайт, но нямате достатъчно поръчки/публичност.
Вашия фирмен уеб сайт е на 999-та позиция в Google и други търсачки.
www.vadmarket-bg.com
Photo
Add a comment...

Post has attachment
Как ще ми помогне интернет да развия онлайн бизнеса си?
Как уеб сайта ми ще увеличи продажбите си онлайн?
Как ще направите така, че повече хора да посещават уеб сайта ми?
Как ще представите и популяризирате моя онлайн  бизнес/търговска марка.
Как ще направите така, че повече хора да се интересуват от стоките и услугите които предлагаме и да започнат да купуват?
Photo
Add a comment...

Кои сме ние?
 Рекламна агенция с 15 годишен опит в областта на рекламата. С годините натрупан опит изразът “пълно рекламно обслужване” звучи като ежедневие. Ние създаваме цялостни уеб решения, изработка на уеб сайт, дизайн на уеб сайт, оптимизация за търсачките, онлайн реклама и поддръжка. Знаейки какви са нашите ресурси и източници гарантираме, че нашите решения са тези които ви трябват.
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded