Profile cover photo
Profile photo
Tímea Pécsi
15 followers
15 followers
About
Posts

Post has attachment
Add a comment...

Post has attachment

Post has attachment
Tulipános Porta és vendégház! Dinnyés gyöngyszeme!
Add a comment...

Post has attachment
Photo
Add a comment...

Post has shared content
A "Léleknyugtató" CD-ről.
A nevében is mutatkozik, hogy mi lenne ezekkel a zenékkel a célom. Az országban és a világ több pontján is hallgatják sok szeretettel azok, akik megnyugvásra vágynak. Számos helyről kaptam visszajelzést, miszerint orvosi rendelők várótermeiben is szívesen játsszák, valamint gyógymasszőrök is alkalmazzák munkájuk során. Szeretettel ajánlom.
Természetesen ez is letölthető INGYEN MP3-ban a YouTube csatornámról. Részletek ott, a videó megjegyzésében.
Szeretettel: Szabó Sándor Zsolt
Add a comment...

Post has attachment
Egyszer csak meghallom. A zenét. A zenét, amit hallanom kell. Hallgatnom vele együtt. Szótlanul, mégis, többet elmondva minden szónál.
Aztán megérintem s kezembe át árad a ritmus, kezem siklik a bőrén és én megérzem a lelkét .A zene magával ragad, és elfeledteti velem és vele a gondokat. A zene és a masszázs együtt, olyan mint egy fájdalomcsillapító!
Thimes
Photo
Add a comment...

Nekem az érintés nagyon fontos. Amikor megérintem a másik ember bőrét, lelkembe zárom a szívét. És igen, érzem a szíve lüktetését, a teste melegét. Az érintés elég, hogy Ő jól érezze magát. Az érintéssel a lélegzésünk is közössé válik. A világ ebben az érintésben egyesül.

Thimes
Add a comment...

A masszázs és vele együtt az érintés egy kétirányú folyamat, vagyis kölcsönös energiaátadás. A kéz, amely ad és kap, amikor megérint, a kommunikáció eszköze. Az érintés által érzékelhető és fedezhető fel a megérintett személy lelki állapota. Az illető pedig a bőrén keresztül fogadja be az érintés ajándékát, a gondoskodó kapcsolatot és mozdulatokat .

Thimes
Add a comment...

Post has attachment
Mi a Reiki?

Mivel a Reiki a szeretet energiája, a szeretetet nem kell tanulni, azt mindig is tudtuk, gyakorolva, másokon segítve találjuk meg a lelki békénket, a kincs önmagunkban van.

Reiki szimbólum Az életünk, egészségünk nagymértékben függ a bennünk lévő életenergiák minőségétől. Amennyiben energiaszintünk hiányos, vagy nem harmonikus, energia blokkok vannak bennünk, megbetegszünk.

A Reiki a világegyetemet betöltő kozmikus energia . A Reikire összehangolt személy korlátlan mennyiségű energiát fogadhat be és továbbíthat gyógyítás szándékával anélkül, hogy Őt magát kimerítené a tevékenység. Mivel a Reiki energia áthalad a kezelő személyen, így az Ő egészségét is javítja.

Gyógyító Varázs
Photo
Add a comment...

Post has attachment
Az érintés szinte életszükségletünk: biztonságérzetet, örömöt, önbizalmat, megerősítést, melegséget, életerőt és energiát ad. Hiánya által sokkal ingerültebbek leszünk, csökken az immunrendszer védekezőképessége, és ez gyakran depresszióhoz, álmatlansághoz, stresszhez vezethet.

Gyógyító Varázs
Photo
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded