Profile cover photo
Profile photo
W. Giertsen Hallsystem AS
3 followers
3 followers
About
W. Giertsen Hallsystem AS's interests
W. Giertsen Hallsystem AS's posts

Post has attachment
E39 Svegatjørn - Rådal
• Strekninga er på totalt 17,7 km og skal gå som firefelts motorveg mellom Os og Fana. Prosjektet har ei kostnadsramme på 6,5 milliardar kroner og skal korta ned reisetida mellom Bergen og Halhjem frå fra 40 til 20 minutt.
• 14,7 av den 17,7 kilometer lange vegen blir i tunnel. Den lengste tunnelen blir den 9,2 km lange Lyshorntunnelen mellom Endalausmarka og Rådal.
• Lengst sør, frå Svegatjørn til Endelausmarka, kjem den 1,5 km lange Skogafjellstunnelen.
• Dagsona gjennom Endelausmarka blir 1,1 km lang. Her kjem også fleire store næringsområde, blant anna Lyseparken på rundt 500 mål.
• Prosjektet omfattar også ny fylkesveg frå kryss i Endelausmarka til Åsenvegen og utbetring av eksisterande fylkesveg 163 for cirka 40 millionar kroner.
• Lyshorntunnelen (9,2 km) kjem i nord ut i Rådal, med ei kort dagsone og kryssområde på 200 meter før den går vidare i 2,2 km lange Råtunnelen. Denne kjem i fjellet vest for dagens vegsystem ved Laguneparken. Ny vegline held fram til dagens riksveg 580 sør for Troldhaugtunnelen.
Photo

Post has attachment
Is på vann i Bergen og omegn! Barna ved Danielsen skole på Straume, Sotra, står på vannet ved Sotra SK sin fantastiske idrettspark. Her ligger også fotballhallen fra W. Giertsen Hallsystem.

http://www.ba.no/tv/gymtime-pa-isen-5-8-252362.html

Post has attachment

Post has attachment
W. Giertsen Hallystem i Malaysia
Skipsverft, bygning over tørrdokk. B:50m, L:30m, vegghøyde: 22m.
PhotoPhotoPhoto
Scrapbook Photos
37 Photos - View album

Post has attachment
Lumut - Skipsverft
Photo
Photo
View album

Post has attachment
LED-lys over smoltkar hos Eidane Smolt - Lerøy Vest
Photo

Post has attachment
PhotoPhotoPhotoPhoto
2015-10-19
4 Photos - View album

Post has attachment
Lerøy Vest monterer LED-lys fra WGH.

Daglig leder ved Kjell Espedal sier seg godt fornøyd med installasjonen av Giertsen sine LED-armaturer. Lysene kan styres uavhengig av hverandre (4 forskjellige smoltkar) og helautomatisert.

Lyset nå i full drift. Det vi har fått er i tråd med forventningene. Nå styrer vi lyset via en PC ettersom vi selv ønsker det, og smoltifiseringen er i takt med det vi manipulerer fisken til å oppleve. Over tid er målet en forbedret og mer lønnsom smoltifisering.

Giertsen sine norskproduserte LED lys er levert med 5 års garanti og en forventet levetid på driveren på ca. 10 år. Ryker den bytter man enkelt til ny driver med det smarte klikk-i-klikk systemet. Vi ser frem til en vedlikeholdsfattig belysning og kan anbefale det til andre aktører i bransjen.
Photo

Post has attachment
Det blir action på Sotra også i vinter!

Post has attachment
Vi lengter etter solen! Nydelig blå himmel, som her under montasje i Alta for noen år siden, har foreløpig vært mangelvare i år.
Photo
Wait while more posts are being loaded