Profile cover photo
Profile photo
BergaMet Nederland BV
About
Posts

Producten van BergaMet zijn nu ook verkrijgbaar bij VitamineMan op http://www.vitamineman.nl
Add a comment...

Post has attachment
 
BergaMet™ Pro+ is het ideale voedingssupplement voor mensen met statine intolerantie, slechte cholesterolwaarden, hoge bloeddruk, verstoorde bloedsuikerspiegel, stofwisselingsproblemen en mensen met overgewicht.

BergaMet™ Pro+ is een natuurproduct, zonder de bijwerkingen van statines. Het is aangetoond dat het gebruik van BergaMet™ de cholesterol verlagende effecten van statines kan ondersteunen en dat BergaMet™ soms zelfs kan worden gebruikt om hoge doses statine te verminderen.

BergaMet™ Pro+ is een prima middel voor wie intolerant is voor statines.
Add a comment...

Post has attachment
Bestel nu BergaMet Pro+ Cholesterol Control | Metabool Support en profiteer van gratis bezorging in heel Nederland.
Add a comment...

Post has attachment
Two separate studies conducted in Italy reveal that a highly concentrated proprietary extract of the Calabrian bergamot fruit (38% citrus bergamot extract, BergaMet™/NatHealthsolutions) powerfully benefits patients with nonalcoholic fatty liver disease (NAFLD).  Previous research has shown BergaMet™ to be a powerful cholesterol and metabolic regulator that routinely improves vascular health.

Lees het artikel in PR Newswire:
http://goo.gl/rzS4wG

Bestel hier de nieuwe BergaMet™ Pro+ met 43% citrus bergamot extract:
http://www.bergamet.nl
Photo
Add a comment...

Post has attachment
In een studie van professor Rosano waarbij 107 patiënten met metabool syndroom en NAFLD (Niet-alcoholische leververvetting) voor 120 dagen werden behandeld met Bergamot extract (BergaMet™) zijn naast verbeteringen in cholesterolniveaus, lipiden, bloedsuiker en ontstekingsreacties, opvallend positieve effecten in zowel de leverfunctie als leverstructuur waargenomen. Bergamot therapie plaatste de typische patiënt met ernstige leververvetting in 12 weken tijd terug naar de gematigde categorie.

Leververvetting veroorzaakt meestal geen klachten. Sommige mensen hebben last van (vage) pijn rechtsboven in de buik en vermoeidheid. NAFLD leidt in 20-30% van de gevallen tot een leverontsteking. De leverontsteking die dan ontstaat, wordt Non Alcoholic Steato-Hepatitis (NASH) genoemd.

De meest voorkomende oorzaken van leververvetting zijn: Chronisch alcoholgebruik, overgewicht, diabetes (suikerziekte) type 2,  het metabool syndroom, een verhoogde bloeddruk, een verhoogd triglyceridengehalte en een laag HDL-cholesterolgehalte, het zogenaamde ‘goede cholesterol’.
Add a comment...

Post has attachment

BergaMet™ Pro+ is een natuurproduct, zonder de bijwerkingen van statines. Bij personen met laag risico op hart en vaatziekten zullen veel artsen niet-medicamenteuze opties overwegen om de cholesterolspiegel op gezond niveau te houden. BergaMet™ Pro+ is voor dit doel een ideaal middel.

Een goed voedingspatroon en voldoende beweging staan aan de basis van een gezond leven. Toch kan er een moment komen dat het lichaam een steuntje in de rug kan gebruiken. Omdat u niet zoveel tijd heeft om te bewegen of sporten. Of simpelweg omdat het een beetje moeilijker gaat met de jaren. BergaMet™ Pro+ is dan een welkome aanvulling op uw dieet.

BergaMet™ Pro+ bevat geen gluten, tarwe, gist, vis, schaaldieren, lactose, zuivel, ei, kunstmatige kleurstoffen en conserveringsmiddelen.

Voor meer informatie over BergaMet™ Pro+ bezoekt u onze website:
http://www.bergamet.nl
Add a comment...

De ingrediënten van BergaMet™ Pro+

BergaMet™ Pro+ bevat de Bergamot Flavonoïden Neoeriocitrin, Naringin, Neohesperidin, Ponceritin, Melitidin en Brutieridin. Deze combinatie is verrijkt met Oleuropeïne, een Polyfenol afkomstig uit bladeren van de olijfboom.
 
Van Oleuropeïne is aangetoond dat het ontstekingsremmend werkt, een vaatwandbeschermende werking heeft en bescherming kan bieden tegen degeneratieve ziekten.
 
Het effect van Bergamot Polyfenole Flavonoïden (BPF) en Oleuropeïne is in BergaMet™ Pro+ vergroot door toevoeging van Chroom, Alfaliponzuur en Vitamine C.

Lees meer op onze website:
http://www.bergamet.nl
Add a comment...

BergaMet™ Pro+ is ontwikkeld door een team van medisch specialisten, onder leiding van de Australische cardioloog Dokter Ross Walker en de uit Italië afkomstige cardioloog Professor Vincenzo Mollace. Van de bioactieve stoffen in BergaMet™ Pro+ is aangetoond dat zij bijdragen aan een significante verlaging van het LDL (slechte) cholesterol en verhoging van het HDL (goede) cholesterol.

BergaMet™ Pro+ zit vol Polyfenole Flavonoïden. In klinische studies is aangetoond dat regelmatig gebruik van BergaMet™ (BPF) leidt tot een verbeterd lipidenprofiel. Bij alle proefpersonen is een aanzienlijke daling van slecht (LDL) cholesterol en verhoging van goed (HDL) cholesterol gemeten.

Voor meer informatie bezoekt u onze website:
http://www.bergamet.nl
Add a comment...

Post has attachment
Uitkomst klinisch onderzoek met BergaMet™Mega (38% BPF). De doorontwikkeling van BergaMet™Mega heet BergaMet™ Pro+ (43% BPF).

BPF = Bergamot Polyfenolische Fracties.
Zie: http://goo.gl/bKsmgt (Engels)
Photo
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded