Profile cover photo
Profile photo
MyCute Munchkin
4 followers
4 followers
About
Posts

Post has attachment
~~Road Trip KL-Phuket-KL, Part 3~~
Assalamualaikum n haluuuuuuu everybodi...rindu aku tak??hehhehe...dah baca dah cite pengembaraan aku dalam entry2 sebelum ni??lau belum s...
Add a comment...

Post has attachment
~~Road Trip KL-Phuket-KL, Part 2~~
Assalamualikum semua... Ni nak sambung balik cerita pengalaman road trip kami bertiga..plan asalnya kami nak ke Phuket n Krabi sahaja kan...
Add a comment...

Post has attachment
~~Road Trip KL-Phuket-KL, Part 1~~
Assalamualaikum kengkawan semua.... Hari  nih aku nak share ngan korang satu keje giler yang sangat tak diterima akal sebenanrnya..actual...
~~Road Trip KL-Phuket-KL, Part 1~~
~~Road Trip KL-Phuket-KL, Part 1~~
mycutemunchkin.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
~~Our Weekend Retreat, Cameron Highlands, Part 7~~
Wow...Part 7 sudah...ok..promise...ni last part of my trip to Cameron Highland..sumpah tak tipu..bukan apa..masa buat entry  Part 6  pera...
Add a comment...

Post has attachment
~~Oue Weekend Retreat, Cameron Highlands, Part 6~~
Halu...halu....bertemu kita kembali...harapan agar ni entry terakhir la tuk weekend retreat kami..huhuh...giler babas berzaman punya ceri...
Add a comment...

Post has attachment
~~Our Weekend Retreat, Cameron Highlands, Part 5~~
Haluuuu.....kita kembali ngan cite sambungan dari entry  Part 4  ...amboi mak jemah....banyak sungguh sequel cite p Cameron yer...maklum ...
Add a comment...

Post has attachment

Post has attachment

Post has attachment

Post has attachment
Wait while more posts are being loaded