Profile cover photo
Profile photo
yUmiE AzuRa
13 followers
13 followers
About
yUmiE's posts

Post has attachment
Yang ditunggu..
As'salam Readers.. Haii aku timbul balik.hahaha..kali ni ape plak yg aku tunggu?? Tadaaaaaaa.... * * * * * * * * * * * Eh ni x berapa jelas..ok yg ni jelas sikit..hehe * * * Alhamdulillah sekarang dh 9 weeks..EDD in shaa Allah 16 Mei 2015.ini ikut after sca...

Post has attachment
Blog berhabuk!!
As'salam Readers.. Haha maaf le,rupanye aku ni dh dkt setahun xupdate blog ni..mood kelaut, plus keje yg xmenentu.kejap duk office kejap keluar..serius penat and buat aku lg le bertambah malas nk update blog.dah la aku ni memang dikenali sebagai seorang blo...

Post has attachment
Cameron Highlands : BOH Tea vs Bharat Tea @ Cameron Valley
As'salam Readers.. Ok seperti yg aku janjikan sebelum ni,hr ni aku nk review pasal BOH Tea Farm & Bharat Tea Farm dulu la..target aku sebenarnye nk g BOH Tea Farm Sg Palas tu.konon nk fefeeling ombak rindu le kan.sekali apesal tah ktorg jumpa BOH Farm yg le...

Post has attachment
Cameron Highland : Country Lodge Resort Hotel
As'salam Readers, Ok ni entry berkepam aku tahun lepas.bahaha..Ctmah ckp die nk g CH nt,so aku pn gigih le nk update entry berkepam aku ni..dh lama dlm draft since aku balik dr CH on October 2013 dlu.haha..aku g CH before balik Kedah time raya haji.dh lme x...

Post has attachment
1st Giveaway Ctmah Rahim
As'salam Readers, Ok 2nd GA plak hr ni aku up..x ni GA Ctmah Rahim. .jenuh le aku nk mengarang GA je..hahaha Alah xsusah mana pun syarat2 die..klu korg nk join pn bleh wehh..just bg gambor aksi anak korg dlm kete mcm gambor alisha kt bwh ni.huhu..trademark ...

Post has attachment
Pakaian Tradisional??
As’salam Readers, Xlama lg dh nak sambut Chinese New Year kn??err tp aku xde
la sambut.Cuma sekadar menghabiskan cuti dengan family je nt.eh tp entry aku ni
bukan nak update pasal Chinese New Year tau,tgk tajuk pn korg paham
kn??hehe..tetbe je terpikir pasa...

Post has attachment
Kempen We Say YES to Pneumococcal Protection 2+1
As'salam Readers, Tolong le bertahan dengan aku ye.mmg aku update entry basi je sekarang ni..dh xmampu rasanya aku nk update cerita panas sekarang ni..memang xterupdate.hahaha.jadi aku harap korang sila le terima je dgn hati terbuka segala2 yg aku update dl...

Post has attachment
Big Bad Wolf 2013
As'salam Readers.. Entry lompat lg aku kali ni.hahaha.nak update psl g bercuti ke Cameron Highlands 2 bulan lepas pun xabis2 karang lg.duk berkepam dlm draft.ye 2 bulan lepas.maknanye klu aku up nt mmg berkepam sungguh le.lantakkk!!takde kisahnye aku.blog a...

Post has attachment
Nur Iman Raihanah 2 Tahun Sudah
As'salam Readers.. Sempena dh 2 bln aku xupdate blog ni,aku mulakn dulu mukadimah aku pasal anak dara cheeky aku tu..aku malas nk citer pjg le npe dh lme xupdate.sbb nt korg ckp aku klishe.alasan tetap sme je.bahaha.. Ok xnk cakap pjg, aku just nk abadikan ...

Post has attachment
GiveAway
As'salam Readers.. Xde ape..just short update di hujung minggu. Aku nak join GA Aini Noraini.. Korang nk join moh le sekali.kite meramaik...
Wait while more posts are being loaded