Profile cover photo
Profile photo
Marziah Zakaria
58 followers
58 followers
About
Marziah's posts

Post has attachment
Chapter 232 || Kurus di bulan Ramadhan & Aidilfitri
| Posting by: jie || Photo by : jie | Bismillahirrahmanirrahim, Tajuk ni impian setiap perempuan di dunia. Impian yang paling best adalah makan unlimited tapi body mantopp... normal la tu.. aku pun camtu jugak kan... Larome jual lagi ke?? Jual dik. Sapa nak...

Post has attachment
My Dear Zahin Mirza
| Posting by: jie || Photo by : jie | Bismillahirrahmanirrahim, Dah la tak menulis. Kekok rasanya. Kahkah. Ini Zahin. Muhammad Zahin Mirza. 7 years old. Anak sulung. Bukan. Hari ni bukan harijadi dia. Saja saya tulis sebab tiba-tiba saya rindukan dia. Dia a...

Post has attachment
Chapter 230 || Produk Young Living
| Posting by: jie || Photo by : jie |  Bismillahirrahmanirrahim, Sambungan dari Essential Oil kat SINI . Boleh baca yang tu dulu. Basically Young Living ada produk lain jugak. Meh aku senaraikan. 1.  Essential Oil single . Contoh lavender tu dari pokok lave...

Post has attachment
Chapter 229 || Terjebak dengan YOUNG LIVING ESSENTIAL OIL (YLEO)
| Posting by: jie || Photo by : jie | Bismillahirrahmanirrahim, Ape kes tajuk tak hagak-hagak. Nak cerita sebab dah terjebak. Dan tersuka. Mula-mula member kenalkan. Cerita. Dia share kat FB. I is dont care u know. Malas. Tak minat nak tau. Pastu jumpa dia....

Post has attachment
Chapter 228 || Life Update
| Posting by: jie || Photo by : jie & YoungLiving|  Bismillahirrahmanirrahim, Lama tak bersiaran. Lama tak update. Banyak jugak cerita
yang tertangguh. Trip Bangkok (bulan 1 ke bulan 2 entah) entahlah nak buat ke
tak. Macam banyak yang dah lupa. Trip Legola...

Post has attachment
Chapter 227 || Korea : Day 10 - Gamcheon Cultural Village - Busan||
| Posting by: jie || Photo by : jie |  Bismillahirrahmanirrahim, Alhamdulillah. Entry last day Korea. Bangun pagi pun tak agak pagi. Lepas Subuh semua bantai tido balik. Breakfast time kat Guesthouse pun dah habih. So kami turun balik ke kedai fishcake tu d...

Post has attachment
Chapter 226 || Korea : Day 9 - Busan ||
| Posting by: jie || Photo by : jie | Bismillahirrahmanirrahim, Harini kami ke Busan. Sebab lusanya akan balik dari Airport Busan.  Dalam pukul 12 tengahari kami naik KTX dari Seoul ke Busan. Dalam 2.5 jam. Teksi dari Guesthouse ke Seoul Station - 8,500 won...

Post has attachment
Chapter 225 || Korea : Day 8 Part II - Insadong Market & Yang Good Restaurant ||
| Posting by: jie || Photo by : jie | Bismillahirrahmanirrahim, Naik bas lagi. Masa mula-mula nak masuk ke Market ada show. Tengoklah walaupun tak paham. Insadong market ni lebih tersusun. Ada banyak kedai dan tak banyak stall. Stall pun more to street food...

Post has attachment
Chapter 224 || Korea : Day 8 Part I - Changdeokgung Palace ||
| Posting by: jie || Photo by : jie | Bismillahirrahmanirrahim, Hahaha.. Mengeto nak habiskan entry Korea. Padan muka sendiri. Maapkan saya. Mood mak yong sekarang kelaut. Bizi dengan kerja. Bila balik rumah selalu niat nak update blog malam-malam tapi ting...

Post has attachment
Chapter 225 || Korea : Day 8 Part II - Yang Good Restaurant ||
| Posting by: jie || Photo by : jie | Bismillahirrahmanirrahim, Naik bas lagi. Masa mula-mula nak masuk ke Market ada show. Tengoklah walaupun tak paham. Insadong market ni lebih tersusun. Ada banyak kedai dan tak banyak stall. Stall pun more to street food...
Wait while more posts are being loaded