Profile cover photo
Profile photo
De Schoolkrantdrukkerij
5 followers
5 followers
About
De Schoolkrantdrukkerij's posts

Post has attachment
Kerstvakantie komt eraan!
De temperatuur daalt en over niet al te lange tijd is het alweer kerstvakantie! Vlak voor de kerstvakantie willen heel veel scholen een schoolkrant uitbrengen. Wij zorgen er voor dat al die kranten op tijd geleverd worden: ook in deze extreem drukke periode garanderen wij onze levertermijn van één week. 

Om teleurstellingen te voorkomen, is het belangrijk dat je de schoolkrant op tijd aanlevert! Ontvangen wij het te drukken materiaal te laat, dan kunnen we alleen onder speciale voorwaarden de krant sneller produceren om ervoor te zorgen dat hij nog voor de kerstvakantie kan worden uitgedeeld. Het zou natuurlijk jammer zijn als de krant niet voor de kerstvakantie aan de leerlingen meegegeven kan worden! Zorg daarom dat je het materiaal op tijd stuurt. 

Meer informatie over hoe de levertermijn precies werkt kan je vinden op deze pagina: http://www.schoolkrantdrukkerij.nl/schoolkrant/levertijd.

Voorbeelden van de levertijd voor de kerstvakantie: als wij het te drukken materiaal ontvangen op...
- 8-12 voor 13:00, wordt bezorgd op maandag 15-12 voor 17:00. 
- 8-12 na 13:00, wordt bezorgd op dinsdag 16-12 voor 17:00. 
- 9-12 voor 13:00, wordt bezorgd op dinsdag 16-12 voor 17:00. 
- 9-12 na 13:00, wordt bezorgd op woensdag 17-12 voor 17:00. 
- 10-12 voor 13:00, wordt bezorgd op woensdag 17-12 voor 17:00. 
- 10-12 na 13:00, wordt bezorgd op donderdag 18-12 voor 17:00. 
- 11-12 voor 13:00, wordt bezorgd op donderdag 18-12 voor 17:00. 

Post has attachment
Gratis extra kleurenpagina's!
Dit is een aanbieding voor schoolkranten waarvan de binnenpagina's in zwart-wit gedrukt worden: deze maand krijg je de vier middenpagina's in full-colour zonder meerkosten! Deze aanbieding geldt in mei, november en januari - dus ook deze maand! 

Waarom?
November, januari en mei zijn voor ons relatief rustige maanden. Met deze aanbieding willen wij je aanmoedigen om in deze rustige maanden je krant te laten drukken. 

Waar moet je op letten?
Als je hiervan gebruik wilt maken moet je zorgen dat je op tijd de schoolkrant instuurt: we moeten het materiaal uiterlijk ontvangen op de laatste werkdag van deze maand. Dat is dus 30 mei. Let er ook op dat je voor de juiste pagina's bestanden of originelen in kleur aanlevert in plaats van in zwart-wit. 

Welke pagina's precies?
Het gaat om de vier pagina's in het midden. Welke pagina's dit zijn, kan je zo bepalen: stel dat je alle kantjes zou nummeren vanaf de voorkant (een), binnenzijde voorkant (twee), rechterpagina (drie), enzovoorts tot en met de achterkant. Deel dan het laatste nummer door 2 en trek er 1 van af. De pagina met dat nummer en de drie pagina's daaropvolgend zijn de vier middenbladzijdes. Bijvoorbeeld: stel dat je inclusief omslag 24 kantjes hebt, dan is de berekening 24/2-1=11. De middenpagina's zijn dan dus pagina 11, 12, 13 en 14.

www.schoolkrantdrukkerij.nl 

Post has attachment
Wil je van je schoolkrant een digitale, bladerbare versie op internet? Dat kan gemakkelijk en gratis bij De Schoolkrantdrukkerij met onze nieuwe plugin. Bekijk een voorbeeld hiervan op de website van OBS 't Raerderhiem: http://www.raerderhiem.nl/page/2252/schoolkrant-maggezien.html.

Wil jij ook zo'n plugin op de website van jouw school? Neem contact met ons op en dan regelen we dat: info@schoolkrantdrukkerij.nl of 030-2410930. 

Post has attachment
Nieuwe recensie van De Schoolkrantdrukkerij op Google+

Post has attachment
Photo
Wait while more posts are being loaded