Profile cover photo
Profile photo
amira azemi
About
amira's interests
View all
amira's posts

Post has attachment
Next Project
Assalamualaikum  ♥ and Hello !  since malam malam aku aktif , so just nak update sikit my next project ^^. Actually bukan project sangatla .. Cuma lately ni aku ada main satu game app ni, and i became very addictive. Jadinya , aku nak buat satu slot khas (k...

Post has attachment
Hari Konvokesyen
Assalamualaikum  ♥ sebenarnya aku dah tulis panjang dah tadi , tapi disebabkan aku rasa mcm pelik je aku punya cerita, plus ada yg aku lupa . Yelah , dah 8 bulan kan berlalu , so aku rasa aku pendekkan je cerita aku. okay ? Konvo : 17.11.2015 Dua hari sebel...

Post has attachment
sihat ?
Assalamualaikum  ♥ Selamat tengahari , apa khabar sihat ? Rasanya dah lama dah update kan. Berhabuk tahap rumah tinggal dah ni. takpe takpe. Aku sebenarnya memang nak update selalu pun , tapi itula malas kan. Patutnya sekarang ni aku kena masak untuk tengah...

Post has attachment
2016 (Short Post)
Assalamualaikum  ♥ Lama rasanya x jenguk blog ni kan. Takpe blog dah re edit . jadi mungkin akan bersemangat la kot nak update lepas ni :) so 2016 dah ... convo pun dah ... pejam celik pejam celik dah degree sem 4 dah.. haha so aku rasa byk la cerita yg aku...

Post has attachment
Recipe : Egg Benedict (Breakfast Western Dish)
Assalamualaikum  ♥ *schedule post (post lama gak , jadi malas nak edit) Resepi kali ni untuk breakfast atau sarapan pagi . Tapi time aku buat ni aku bedal makan malam. Ada i kesah ke. haha. terus la aku terangkan resepi k. Maleh nak putar belit kan lidahkan...

Post has attachment
Recipe : Rainbow Cookies (Lidah Kucing)
Assalamualaikum  ♥ *schedule post Last week (post lama , so aku malas nak edit) , i was started my bussiness of selling this rainbow cookies. Very delicious , crispy and most importantly very rainbow lah . haha . Cuma nak share resepi ni , and for those yan...

Post has attachment
2k15
Assalamualaikum  ♥ Ahaaaaa , lama rasanya tidak ketemu . okay , jujur la aku malas sebenarnya nak update. Padahal banyak cerita yang boleh aku sampaikan dan kongsikan dengan korang . So disebabkan tahun baru , azam pun baru lah kan. Tapi xdelah baru sangat ...

Post has attachment
Recipe : Apple Pie Pastry
Assalamualaikum  ♥ Sebenarnya untuk recipe kali ni , aku tengah tengok food network punya channel . Tetibe dia buat mini apple pie. Jadi gua pun terliur la cite dia. teru cari recipe , beli barang , esok harinya jugak aku buat  so alhamdulillah semua puji i...

Post has attachment
Food Hunting : Dubu Dubu Restaurant
Assalamualaikum  ♥ Untuk entry kali ni , aku nak cerita sikit tentang restoran korea yang aku abru try dalam dua minggu yang lepas. Kali ni aku teman adik sedara aku pegi rumah sewa dia sebenarnya . Then sementara nak tunggu pukul empat , kitorng singgah Ti...

Post has attachment
No More
Assalamualaikum  ♥ Just be accompany by a few song .  I does not know why i keep delete those picture that i have been upload. I felt there is someone stab my back so hard . Keep bothering me . Why i cannot have my own beautiful life without being impeded b...
Wait while more posts are being loaded