Profile cover photo
Profile photo
Nor Shahira Md Isa
24 followers
24 followers
About
Nor Shahira's posts

Post has attachment
77p lh

Post has attachment

Post has attachment
Senarai produk Freshpicks 2017
Inilah senarai produk Freshpicks ;) Boleh tengok2 cuci mata dulu.. Kalau nak order boleh WA 019 3755133 terus atau order di kedai online : http://freshpickskualalumpur.com/

Post has attachment
Freshpicks Arganne Face Oil Complex
OK harini nak cerita pengalaman sendiri pulak.. Last weekend pegi pantai..mmg best la pantai tak hingat main smpai tengah hari panas terik.. pastu mula la kulit sensitif sunburn siap dry spots lg... huhu mmg buruk gila rasanya Pastu terus la treat pakai Fre...

Post has attachment
Reminiscing 2016
Well, its been a while since I write my personal post here. 2016 was a colourful year.. and i hope 2017 will bring more good things ahead :) My 2016 in a glance (if i can fairly summarize everything here) : 1. Since early of the year we attended the weekly ...

Post has attachment
Vanilla latte Body Scrub
Untuk penggemar kopi, Freshpicks ada produk Vanilla Latte Body scrub dan Coffee Soap tau :) Produk2 berasaskan kopi sangat sesuai sebagai ejen de-stress selepas penat seharian bekerja dan/atau melakukan tugas harian.. dengan bau yang sangat best (ever wonde...

Post has attachment
Finally.. my own Freshpicks online shop!
Hi all Feel free to drop by to my Freshpicks online shop for easier and hassle free to purchase any Freshpicks products :) http://freshpickskualalumpur.com/ Stay beautiful naturally with Freshpicks :) Love, Shahira I.

Post has attachment
Paed Dermatologist' advice for Eczema Prone Children
Last weekend i brought Adni to meet a paediatric dermatologist for the first time...just to look for other opinions regarding her eczema.Usually we just went to her paed and get the usual medicine supplies.Recently she was having continuous flares for quite...

Post has attachment
Bahaya merkuri dalam kosmetik
Salam semua.. Anda tau tak..dalam kosmetik komersil banyak mengandungi merkuri... macam mana nak tau? Kena rajin la baca kandungan bahan dan google maksud setiap bahan. Hehe memang la leceh.. tapi kalau dah biasa u ols akan jadi lali dan ok jer sampai jadi ...

Post has attachment
ESSENTIAL OIL - GERANIUM
Gambar pokok geranium (pic dari Google) Antara feedback yang kami dari terima customer yang menggunakan set Primo adalah : "suka bau face oil complex dan serum tu.. refreshing sangat" Nak tahu kenapa? Kerana kami menggabungkan beberapa essential oil sebagai...
Wait while more posts are being loaded