Profile cover photo
Profile photo
naa kamaruddin
579 followers -
A Top Leading Premium Beautiful Agent @ www.naakamaruddin.com
A Top Leading Premium Beautiful Agent @ www.naakamaruddin.com

579 followers
About
Posts

Post has attachment
INFINENCE - Gaya Koleksi Raya 2018
Majlis pelancaran koleksi Infinence telah berlangsung baru-baru ni pada 13 April di Gaya Koleksi Raya 2018, Publika-Kuala Lumpur.  Kalini, SHOM menampilkan koleksi terbaru Infinence handbags and shoes dan juga pelancaran khas koleksi baju raya dan hijab Inf...
Add a comment...

Post has attachment
Infinence x RR Stellina Hijab Tutorial by Naa
Asssalamualaikum and Hi everyone!!! Special kali ni,  Naa nak share tutorial for Infinence x Rizman Ruzaini STELLINA Hijab Walaupun abang designer kita Mr Rizman himself dah pun buat hijab tutorial untuk semua koleksinya, tapi masih ramai yang mintak Naa bu...
Add a comment...

Post has attachment
Seminar Tarikan G.R.I.D 3 bersama EziProject!
Alhamdulillah, selesai sudah Seminar Tarikan G.R.I.D untuk siri ke-3! Istimewa kali ini, bilangan peserta lebih ramai, dan mengumpulkan Usahawan Eziproject dari 3 buah negara iaitu seluruh Malaysia, Singapura dan juga Brunei. HEBAT, MEMANG CUKUP HEBAT KALI ...
Add a comment...

Post has attachment
Add a comment...

Post has attachment
Seminar Tarikan G.R.I.D (1)
Alhamdulillah, selesai sudah Seminar Tarikan G.R.I.D Siri 1 pada 20.08.2016, bertempat di Shah Alam Convention Centre yang menghimpunkan para usahawan dari seluruh Semenanjung Malaysia, Sabah dan juga Sarawak. Seminar yang cukup padat dengan pengisian yang ...
Add a comment...

Post has attachment
Team Raya KL on 1st Syawal
1 Syawal..   hari kemenagan yang disambut seluruh umat Islam dengan penuh rasa syukur setelah berjaya melalui Ramadhan selama 1 bulan hari kita berkumpul dengan ahli keluarga dan saling berkunjungan ke rumah sanak-saudara juga sahabat handai juga hari untuk...
Add a comment...

Post has attachment
Cash Rebate Promotion is ending soon! Grab NOW!
Add a comment...

Post has attachment
Resipi Ramadhan - Min Kaffe Panna Cotta
Bulan Ramadhan ni, bila masuk waktu ke arah petang,  ramai yang akan mula berfikir tentang menu apa untuk juadah berbuka. Kalau beli dekat bazar Ramadhan, kadang-kadang kita pun naik bosan juga beli benda sama.  Wajib nak tukar-tukar menu juga kan.  This ye...
Add a comment...

Post has attachment
Jangan Bimbang... Rezeki Kita Allah Yang Tentukan.
Ramai antara kita yang setiap hari mengerah keringat, berkerja dan berniaga untuk mendapatkan duit untuk meneruskan kehidupan seharian. Sampai kadang ramai yang terlupa untuk sandarkan semua perkerjaan tu ikhlas kerana Allah.  CEO, Managers, Supervisors dan...
Add a comment...

Post has attachment
suka tempah atau beli siap ?
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded