Profile cover photo
Profile photo
naa kamaruddin
565 followers -
A Top Leading Premium Beautiful Agent @ www.naakamaruddin.com
A Top Leading Premium Beautiful Agent @ www.naakamaruddin.com

565 followers
About
naa's posts

Post has attachment
Seminar Tarikan G.R.I.D 3 bersama EziProject!
Alhamdulillah, selesai sudah Seminar Tarikan G.R.I.D untuk siri ke-3! Istimewa kali ini, bilangan peserta lebih ramai, dan mengumpulkan Usahawan Eziproject dari 3 buah negara iaitu seluruh Malaysia, Singapura dan juga Brunei. HEBAT, MEMANG CUKUP HEBAT KALI ...

Post has attachment

Post has attachment
Seminar Tarikan G.R.I.D (1)
Alhamdulillah, selesai sudah Seminar Tarikan G.R.I.D Siri 1 pada 20.08.2016, bertempat di Shah Alam Convention Centre yang menghimpunkan para usahawan dari seluruh Semenanjung Malaysia, Sabah dan juga Sarawak. Seminar yang cukup padat dengan pengisian yang ...

Post has attachment
Team Raya KL on 1st Syawal
1 Syawal..   hari kemenagan yang disambut seluruh umat Islam dengan penuh rasa syukur setelah berjaya melalui Ramadhan selama 1 bulan hari kita berkumpul dengan ahli keluarga dan saling berkunjungan ke rumah sanak-saudara juga sahabat handai juga hari untuk...

Post has attachment
Cash Rebate Promotion is ending soon! Grab NOW!

Post has attachment
Resipi Ramadhan - Min Kaffe Panna Cotta
Bulan Ramadhan ni, bila masuk waktu ke arah petang,  ramai yang akan mula berfikir tentang menu apa untuk juadah berbuka. Kalau beli dekat bazar Ramadhan, kadang-kadang kita pun naik bosan juga beli benda sama.  Wajib nak tukar-tukar menu juga kan.  This ye...

Post has attachment
Jangan Bimbang... Rezeki Kita Allah Yang Tentukan.
Ramai antara kita yang setiap hari mengerah keringat, berkerja dan berniaga untuk mendapatkan duit untuk meneruskan kehidupan seharian. Sampai kadang ramai yang terlupa untuk sandarkan semua perkerjaan tu ikhlas kerana Allah.  CEO, Managers, Supervisors dan...

Post has attachment
suka tempah atau beli siap ?

Post has attachment
Diamond Night 2016
It was another event worth remembering.. A celebration for New Diamonds and Achievers, and it was held at Putrajaya International Convention Centre (PICC). My date for the night, tak lain tak bukan, Mr Ashraf Naserudin. Handsome pulak sekali sekala tengok s...

Post has attachment
PB Free Fitting & Consultation, Bio Evolve Demo, and Business Opportunity in Sabah! Come and join us ;)
Wait while more posts are being loaded