Profile cover photo
Profile photo
Hidayah Mohamad
603 followers
603 followers
About
Hidayah's posts

Post has attachment

Post has attachment
Pengalaman Bersalin di Hospital Ampang
Assalamualaikum semua. Alhamdulillah ada kesempatan untuk kongsi pengalaman bersalin di Hospital Ampang. Baby tgh tidur boleh la ibu tulis 1 entry jap..hehee. Bila sebut hospital kerajaan tak dinafikan ramai yg fobia. Byk kes kita dgr yg berlaku di hospital...

Post has attachment
25 KEBAIKAN VITAMIN C UTK BADAN, KULIT DAN RAMBUT
Assalamualaikum semua.. Setiap pagi mmg wajib Ida ambil Vita-C ni. Nak tahu sebab apa?? Meh baca 25 kebaikan Vitamin C. . . . 1. Membantu melindungi badan dari jangkitan penyakit dan memelihara kesihatan tulang dan gigi. Juga diperlukan utk membantu membina...

Post has attachment
Testimoni Omega Guard: Dari HYPERACTIVE -> LEBIH FOKUS !!!
Assalamualaikum semua, Hari pun dah petang. mesti semua dalam kete tgh menempuh jem nak balik.. ingat dulu masa zaman keje.. mmg x sabar nak balik jumpa anak-anak. penat macam mana pun tapi bila tgk muka anak-anak rasa hilang penat segalanya..tgk keletah do...

Post has attachment
Testimoni Omega Guard: Terkeluar KAHAK KUNING???
Assalamualaikum semua, Selamat bekerja bagi yang sedang bekerja. Sila keje dengan tekun, jangan ngelat tidur dalam surau ok!. Hehehe.. Petang2x macam terasa nak share testimoni Omega Guard la.. Almaklum tengah promo HOT sekarang kang. Beli 2 botol dapat dis...

Post has attachment
GIVEAWAY RM100 Untuk Seorang Pemenang Bertuah
GIVEAWAY November . Bermula hari ini sehingga 30 November 2014. Klik banner untuk join Senarai filem melayu yang akan ditayangkan di pawagam pada penghujung 2014/2015 cicakman 3 dendam orang mati anak jantan lelaki harapan dunia manisnya cinta di cappadocci...

Post has attachment
Giveaway Super Duper Awesome By Jaja
Assalamualaikum, Sebagaimana tajuk entry ni, saya nak adakan giveaway memandangkan exam dah habis and ada sedikit masa luang, maka terciptalah Giveaway Super Duper Awesome By Jaja Maka, saya rasmikan Giveaway Super Duper Awesome By Jaja ni. tepuk Moga ram...

Post has attachment
Panduan Memilih Suplemen Minyak Ikan TERBAIK
Assalamualaikum dan Selamat Malam semua, Ida pasti semua mesti seronok kan menikmati waktu hujung minggu bersama keluarga tersayang. Ada yang menghadiri majlis kenduri, birthday dan sebagainya. Biasanya waktu hujung minggu ni adalah waktu makan-makan bersam...

Post has attachment
Kipas Tanpa Wayar, Bolehkah Berfungsi Dengan Baik?
Assalamualaikum semua, FUhhh..dah lama blog ni bersarang labah2x..hehehe.. Hari ni kita nak kasi buang sawang2x, kasi bersih skit.. Tak da la rupa macam rumah berhantu kannn.. hehhe.. Okeh..Pagi ni nak share skit cite pasal kipas ni. Bayangkan kipas tanpa w...

Post has attachment
GIVEAWAY – SAYA NAK SIHAT
Assalamualaikum semua, Dah lama rasanya tak join GA ni. Alhamdulillah kali ni Ida salah seorang daripada sponsors. Jom ramai2x join GA kali ni sebab hadiah mmg best sangat2x tau. Hampir RM1000.. Ada 5 set hadiah yang akan kami berikan. Klik banner untuk joi...
Wait while more posts are being loaded