Profile cover photo
Profile photo
syakirah jf.
About
Communities and Collections
View all
Posts

Post has attachment
MY FIRST TIME REFUND WITH ZALORA MY WITHIN 3 DAYS
Assalamualaikum , hari ni nak cakap pasal refund dengan ZALORA 😌 tapi aku buat macam laporan pulak hehehe . sebab aku akan providekan tarikh kat sini . 19/9/2018 Aku dapat baju yang aku beli daripada Era Maya, Zalora. Aku beli dua pasang . Barang yang Zalo...
Add a comment...

Post has attachment
How to Refund/ Return with Zalora MY
Assalamualaikum , aku ada cerita experience aku macam mana aku refund dengan ZALORA MY . Klink ni -> MY FIRST TIME REFUND WITH ZALORA MY WITHIN 3 DAYS . Untuk form yang aku nak isi tu aku tak dapat nak screen shot , so kalau nak tengok full untuk pengguna...
Add a comment...

Post has attachment
Beauty Giveaway By Mrs Pip
Assalamualaikum , bismillah ... Klik banner untuk join ya 😊. Tarikh tamat giveaway ni : 6 Oktober 2018 . Saya ada soalan untu Mrs Pip , macam mana nak kumpul income daripada penulisan? contohnya macam ber'blog' . Seronok tengok orang dapat kumpul income de...
Syakirahjf.: Beauty Giveaway By Mrs Pip
Syakirahjf.: Beauty Giveaway By Mrs Pip
littlesnorlax.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
Let's Be Beautiful by Ana Suhana
Assalamualaikum , bismillah ... Klik banner untuk join ya 😊 Tarikh Tamat 14 Oktober 2018
Add a comment...

Post has attachment
Bila Allah Datangkan Sinar
Assalamualaikum , sekarang rasa macam nak berbahasakan diri ni aku pulak hehehe dengan blog yang berhabuk ni ... so kita pun jadi nak berubah kuikuikui .. ok jom kita mulakan . Waktu diploma ni banyak experience yang aku dapat hmhm tapi persoalannya adakah ...
Syakirahjf.: Bila Allah Datangkan Sinar
Syakirahjf.: Bila Allah Datangkan Sinar
littlesnorlax.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
Give Away Hadiah Misteri dari ASTraveler!
Assalamualaikum, Klik banner utk join :D
Add a comment...

Post has attachment
FACE MASK GIVEAWAY by Asyiqin89 (5/9)
Click banner to join 😊 Sya suka mask ni 😍
Add a comment...

Post has attachment
Jom Cantik dengan The Junni Skincare 💕
Assalamualaikum , Hai tengok tajuk pon kita dah tahu nak cerita apa 😍, pasal kecantikan 😉bagi sesiapa yang tak tahu lagi produk The Junni Skincare ini, meh Sya cuba cerita serba sedikit mengenai produk ini. Untuk pengetahuan korang, produk The Junni Skinc...
Add a comment...

Post has attachment
Give Away Topup by Makbapakkauhijau (20/8)
Click banner to join :D (10/8/2017 - 20/8/2017)
Add a comment...

Post has attachment
Join this guys <3
giveaway
giveaway
annahariri.com
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded