Profile cover photo
Profile photo
Montaj Acoperis Cupru
About
Posts

Post has attachment
CONSTRUCTII CIVILE

Daca vrei sa scapi de umezeala si de reparatiile anuale, acoperisul din cupru este cel mai potrivit pentru locuinta proprie. Spre deosebire de alte materiale, acesta nu necesita vopsire sau alte finisari.Cuprul şi aliajele lui prin aspectul exterior deosebit de estetic, conferă calitate şi chiar prestigiu clădirilor.
PhotoPhotoPhoto
7/5/16
3 Photos - View album
Add a comment...

Post has attachment
BISERICI

Aspectul cuprului se potriveste cu orice stil de constructie, de la traditional la modern. Este ideal pentru cupolele bisercilor, intrucat are o durată de viață nelimitată și nu necesită întreținere specială.Cuprul este maleabil, uşor de modelat la aproape orice formă, ceea ce asigură un produs economic pentru utilizările industriale.
PhotoPhotoPhotoPhoto
7/5/16
4 Photos - View album
Add a comment...

Post has attachment
MONUMENTE ISTORICE

Cuprul ofera o durabilitate pe care orice alt acoperis din metal nu o poate indeplini. Monumentele istorice necesita un acoperis puternic pentru o durabilitate foarte indelungata, acoperisul din cupru fiind ideal. Exista numeroase exemple de acoperisuri din cupru care au rezistat de-a lungul mai multor secole, acesta clasandu-se printre cele mai puternice materiale de constructie.
PhotoPhotoPhotoPhoto
7/5/16
4 Photos - View album
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded