Profile cover photo
Profile photo
Aqilah Qeyla
285 followers
285 followers
About
Aqilah's posts

Post has attachment
Ice Cream Magnum
Hai semua.. ­čśâ Beberapa hari lepas dapat juga makan ice cream magnum ni.. Dah berapa lama dah tak makan.. Ni baru dapat merasa pula.. Bukan senang nak beli,sbbnya harga satu ice cream ni, beli sebungkus nasi goreng pun dah kenyang tau.. Sekali sekala boleh ...´╗┐

Post has attachment
Emotions
..... People cry, not because they're weak.. It's because they've been strong for too long.. till when?´╗┐

Post has attachment
Motivate Words ^_^
Sepetang bersama kata-kata motivasi.. :)´╗┐

Post has attachment
WILL BACK :)
COMING SOON!! BLOG RENOVATE ^_^´╗┐

Post has attachment
CELEBRITY LASS (HILANGKAN KESAN BAU BADAN)
Salam Semua..Muncul lg..Ha tgk gambar kat atas tu,nak tau apa dia?? Mari baca sampai habis ya ^_^ Hari ini qila nak share satu lg produk yg berkesan utk anda semua,, Bukan Produk Kecantikan or Kesihatan.. Kalau berminat blh terus pm qila di Facebook, Aqilah...´╗┐

Post has attachment
Muncul Kembali ^_^
Salam ramadhan semua..sekarang ni muncul kembali setelah sekian lama..huhu dah berapa hari lagi nak habis puasa n raya!hee Skrg dgn tempat keja baru n suasana baru..masih mencuba utk sesuaikn diri.. :) nanti smbung lg ye.. bye2! * design baru di tempat keja...´╗┐

Post has attachment
~ Sample Design Name Card 1
Salam semua.. Belajar buh design dlm mockup plak,ehe.. :D´╗┐

Post has attachment
Happy Bezday & New Born,,
Salam.. Hari nie masuk design banner utk ank┬▓ saudara trsayang.. Untk Bezday diaorang.. :D´╗┐

Post has attachment
Design Banner,,
Salam semua.. Tahun Baru Cina hari ni kena keja ya.. Sgt Boring costumer tak ramai.. So nk masukkan design banner hari ni :D ┬áSelamat Bercuti ye.. :')´╗┐

Post has attachment
Share :D
Salam semua.. Sementara nak cari idea buat design,tgk ni dulu :')´╗┐
Wait while more posts are being loaded