Profile cover photo
Profile photo
Блог Здраве
346 followers -
Портал за мъжко полово здраве www.blogzdrave.com
Портал за мъжко полово здраве www.blogzdrave.com

346 followers
About
Posts

Post has attachment
Място за дискусии, свързани с уголемяването на пениса и подобряването на мъжката сексуална функция.
Споделяне на опит и наблюдения за различните техники и методи за успешно увеличаване на размера, подобряване на ерекцията и издръжливостта. Отговори на въпроси, вълнуващи всеки решил да подобри своята потентност и да притежава по-голям пенис. http://blogzdrave.com/forums/
Photo
Add a comment...

Post has attachment
Ако все още не знаете, то е време да разберете, че тютюнопушенето увеличава риска от сърдечно-съдови заболявания, инсулт, рак на белия дроб и пикочния мехур. Още по-лошото е, че можете да умрете не само млади, а млади и импотентни. Редица изследвания доказват, че пушенето уврежда артериите и удвоява риска от импотентност близо два пъти. Добрата новина е, че ако спрете цигарите, ще имате сериозен шанс да предотвратите щетите.
Продължение:  http://blogzdrave.com/?p=6203
Photo
Add a comment...

Post has attachment
Какво си мислят повечето жени за културистите? Че не стават, че са прекалено вманиачени в това, с което се занимават и в главата им има мисли само за щанги и спорт? Трябва да се погледне малко по-надълбоко в съзнанието на този тип спортуващи мъже за да се разбере, че тяхното ежедневие не е обвързано изцяло с фитнеса.
Продължение: http://blogzdrave.com/?p=6185
Photo
Add a comment...

Post has attachment
Открийте тук: http://blogzdrave.com/?p=6179 няколко начина да заредите тялото си с енергия
Photo
Add a comment...

Post has attachment
Според Марта Конрак автор на “Книга за мастурбацията“, самозадоволяването е вторият по честота сексуален акт. Въпреки отворените информационни времена, в които живеем, все още съществуват притеснения да се говори открито на тази тема. Обикновено не се коментира или обсъжда дори и между двойки с дългогодишен брачен живот. Проучвания обаче сочат, че 95% от запитаните мъже в Кинси, споделят, че мастурбират редовно.
Продължение: http://blogzdrave.com/?p=6085
Photo
Add a comment...

Post has attachment
Да, вдигането на тежести ще промени вашето тяло. Аз съм по-силен, по-здрав и по-издръжлив от когато и да било преди. Въпреки това, най-важните аспекти на фитнес трансформацията са не физическите промени, а умствената сила и способността да обърна внимание на уроците, които ми предостави живота по пътя, който извървях.
Продължение: http://blogzdrave.com/?p=6045
Photo
Add a comment...

Post has attachment
Германия: Световната столица за хирургическо уголемяване на пениса
По последни данни на Международното дружество по естетична и пластична хирургия, в Германия са се осъществили 2786 операции, което е повече от всяка друга европейска държава. Организацията смята, че в световен мащаб тези операции са били 15 414 като една пета от тях са имали за цел да прибавят няколко сантиметра към мъжкото достойнство.
Продължение:http://blogzdrave.com/?p=6023
Photo
Add a comment...

Post has attachment
Усещате ли се понякога твърде разсеян и ангажиран, за да мислите за секс? Или пък сексуалното ви желание не е такова каквото е било преди? Трябва да знаете, че занижените нива на тестостерон не са единствената причина. Това се дължи на сложни хормонални и емоционални процеси протичащи във вашето тяло. Тук http://blogzdrave.com/?p=6017 ще откриете 7 начина да увеличите нивата на тестостерон и сексуалното си желание
Photo
Add a comment...

Post has attachment
Алфа мъжкарите са навсякъде около нас. В телевизията, в рекламите, в списанията. Те непрекъснато показват съвършените си тела, а това е начин да постигнат по-високи върхове в кариерата си. Всеки един желае да изглежда като тях и е търсил бързо решение за постигането на тази цел.
Продължение: http://blogzdrave.com/?p=6006
Photo
Add a comment...

Post has attachment
Wait while more posts are being loaded