Profile cover photo
Profile photo
nurain noman
16 followers
16 followers
About
Posts

Post has attachment
Add a comment...

Post has attachment
Amma White Soap :)
Amma White Soap
Amma White Soap
nuailys.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
**
Nyanyian Sepi - Opick Langit bumi jadi saksi setiap detik yang berlalu Hitam putih gelap terang di alam dunia Semua wajah kan diuji dengan sesuatu yang dicintai Harta benda dan segalanya semua kan binasa Reff: Tinggallah namamu tinggalkan cintamu Tinggalkan...
Beauty Of Islam
Beauty Of Islam
beutofis.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
Add a comment...

Post has attachment
Patutkah Hanya Lelaki yang Dipersalahkan Apabila Berlaku Situasi Sebegini
Situasi sebegini seringkali dihadapi oleh lelaki-lelaki di zaman moden: Seorang lelaki duduk dalam bas sebelah seorang perempuan yang walaupun bertudung tapi berpakaian ketat .Oleh sebab baju dia tu ketat, maka kelihatanlah dua bukit yang menonjol dari baju...
Add a comment...

Post has attachment
Terima Kasih Kini Aku Lebih Mengerti :)
Ya..adalah benar jika orang kata hidup ini tak semestinya ikut perancangan kita Ada saja yang menghalang dan perancangan itu terpaksa di ubah " But perhaps you hate a thing and it is good for you; and perhaps you love a thing and it is bad for you. And Alla...
Add a comment...

Post has attachment
Kerana Cinta by Inteam dan Mestica
cinta itu cahaya sanubari kurniaan Tuhan fitrah insani dan di mana terciptalah cinta di situ rindu bermula cinta itu tak pernah meminta tetapi memberi sepenuh rela rasa bahagia biarpun sengsara berkorban segala-gala semua kerana cinta yang pahit manis di ra...
Add a comment...

Post has attachment
Hukum Tunjuk Gambar Tidak Menutup Aurat Ketika Kecil
awat macam terkezuttss sangat baby? Pernah saya tertanya-tanya apakah berdosa kita tunjukkan gambar sewaktu kita kecil yang tidak menutup aurat?Ada juga saya bertanya kepada kawan-kawan yang lain..masing-masing berlainan pendapat Baiklah...ini yang saya d...
Add a comment...

Post has attachment
Baca Al-Quran dan Baca Tafsir Adakah Sama?
Apakah berdosa bagi seseorang membaca buku tafsir al-Quran tanpa tutup aurat, tidak ada air sembahyang. Apakah perbezaan adab membaca al-Quran dan buku tafsir. Adakah pahala membaca al-Quran dan buku tafsir sama? Maksud saya di sini ialah orang yang tidak h...
Add a comment...

Post has attachment
Palestine..You Will Never Walk Alone
Speechless? Terkedu? Sebak? Ya..dengan melihat gambar sahaja kita dah boleh dapat gambaran betapa seksanya mereka yang tingga di bumi Gaza Pernah kalian terbayang kalaulah kita di tempat mereka? Bom di sana sini tanpa amaran Kebuluran tiada sumber makanan K...
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded