Profile cover photo
Profile photo
Adams Ayens
23 followers
23 followers
About
Adams's posts

Post has attachment
Casing Phone Baru
Akhirnya dapat jua aku memiliki casing nih. Impian memang dah lama nau-nau.Tapi tak kesempatan nak beli. Dapat bonos selit laaa. Memang laa mahai. Ada rm jadi jer. Xde RM len citer. Tapi setelah aku pakai baru pasan ada pic dog kecik tu. Alamak..nak tuko ud...

Post has attachment
RESTORAN FIZOMAWAR
TEringin sesangat nak mamam kat Restoran Artis. Kot-kot ada rejki dapat jumpa. Begambo ke kann.. Hareeee... Masa aku datang sini. Bos nya xdak ke ober c kata pekerja nya. Okeylah xpe takde rejki nak jumpa Bos. Ada rejki nak mamam sini. So apa yang paling be...

Post has attachment
MULA JOIN FUN RUN 2015
As salammualaikum... Part 1 - 4K Vaisakhi Fun Run, Padang Merbok. Wow...lamanya ai menyepikan diri. Kesibukan diri dan kerja serta aktiviti luar dah sampai lupa nak post-post cerita terkini dalam my blog ai. Aduhh rasa sayang plak dah lama meninggalkan ceri...

Post has attachment
BFF DARIPADA AKMAL MELAKA - LAWATAN EKSA
Beb..u pandai melakon kan watak ek..watak timbalan heroin laaa..ber iye-iye wassap dengan ai. Rupanya u dalam opis ai ek. Pergh hebat..Tq datang opis ai..comel kan opis ai..ke tempat ai je yang comel..( belaan zirapah bak kata MamaOya ) Pic aksi reaksi..beb...

Post has attachment
Bekal Bekpes n Lunch d MTB Selasa 17 Februari 2015
Bekpes pagi ai bawak telo goreng 2 biji + timun jepun + tomato = enof..sedap mam sama sos cili dan tozen elen.. Lunch kami mam d MTB foodkot...char kue tiau neskape untuk Chip Reen dan ai mam megi goeng soya beans + plak dengan taufufa gula merah kami kong ...

Post has attachment
LUNCH BAWAH POKOK
Hidangan kami pada tengah hari semalam..nikmat yang biasa aje..ALhamdulillah..semua berharga RM12. Tapi ayam kureng masak. Masih merah. Kuah laksa terasa pait sket  pasal banyak petis.. Coconut shake ai tak pekat. Manis-manis buah aje. perghh air jagung aje...

Post has attachment
1980 STYLO BOUTIQUE CAFE
SABTU 14 FEBRUARI 2015 HARI KEKASIH. Selepas kami pulang daripada wedding. Kami singgah ke rumah Abang Buyen, kami lepak sampai petang. Bual-bual. hi-tea. Dan memacam lagi. Kami sampai Sepang jam 8.00 malam. Terus Buyen nak cut rambut, untuk die dan Prince....

Post has attachment
WEDDING STONE FAIRUZ & PASANGAN
Ahad 15 Februari 2015 Taman Desa Baiduri, Olak Lempit, Banting Hah..2 ari berturut mamam nasi kenduri. Pergh memang terboik. Tapi untuk hari Ahad ni, lagi sedap sanat. Menambah jangan cakap. Team MOH 2 meja panjang konker. Alhamdulillah memang pengantin dah...

Post has attachment
WEDDING SHIRA AZREEN & ADZHAR
Sabtu 14 Februari 2015 Dewan Polis FRU, Cheras Alhamdulillah.. Akhirnya bertemu jodoh Shira.. Adeq ni dulu seopis dengan Buyen. PA kepada Boss Buyen. Memang ramah. Lemah lembut. Mesra. Dan suka ketawa. Ai laa suke nyakat die. Apatah lagi si Buyen. Ermm dala...

Post has attachment
JENJALAN IOI MALL PUCHONG
Semalam nye cite..rini baru nak cite..pasal rini baru ada masa. So rini laa nak post kejadian semalam. Temankan my BFF cari hadiah. So ai pun trus cari jugek untuk 2 orang kawan Buyen daripada MOH akan melangsungkan majlis perkahwinan. 2 orang berlainan tem...
Wait while more posts are being loaded