Profile cover photo
Profile photo
Yatie Ahmad
25 followers
25 followers
About
Yatie's posts

Post has attachment
Pi Sign LOAN~PR1MA@TAPAH - 26.5.2017 (Jumaat)
Assalamualaikum.... ~26hb Mei 2017 (Jumaat) > harini daku ambik cuti rehat sebab nak pi sign loan kat Ipoh nun.. alang² nak balik sambut puasa dengan mak hehehe... Gerak pukul 8.30 pagi sebab kandaku cakap pepagi hari ni jalan jem lagi sebab saing² orang na...

Post has attachment
Penantian... Pr1ma@Tapah
Assalamualaikummmmmmmmm.... Setelah sekian lamanya...bulan berganti bulan akhirnya.... jenuh la berbalas email dengan Pr1ma sebab depa ni lain² department gamaknya.. bila nak buat open day je depa akan hantar email tanya status kita... rasanya lepas sign  S...

Post has attachment
TOYOTA Mega Gathering @ Terengganu TMG2k17
Assalamualaikum semua : ) Lama menyepikan diri kerna malas nak berceloteh dan xde cerita nak di riak²kan di sini ececehhh... ni kebetulan baru balik dari ganu kite ada la modal nak cerita iyerr idak... Kalini kami pi pantai timur pulak.. naik kete gajah uol...

Post has attachment
Kelahiran yang di nanti~ anak ke-3
Assalamualaikum.... Hai semua.... siapa sangka kan anakku yang tersayang ni xmau kuar hukhukhuk... overdue kome! Tapi kalau fikir sudut yang +ve cantik kan perancangan Allah S.W.T tu sebab daku boleh berpuasa sehingga ke saat akhirnya... walaupun hakikatnya...

Post has attachment
Pusingan Kerja 2017
Assalamualaikum... Hai semua! Nak cerita akhirnya detik yang mendebarkan jiwa raga tiba jua.. setelah 5 tahun duduk seronok kekal setia di unit Wilayah akhirnya bos bersetuju untuk buat pusingan kerja untuk batch 2009.. so kami ada 3 orang yang masih kekal ...

Post has attachment
Kenduri Arwah 30.1.2017 (Isnin) @ Perak
Assalamualaikum.. Lama daku menyepikan diri sebab kemalasan melanda hihihi.. malas nak transfer gambar dan malas nak berceloteh.. Dalam grup wassup anak buah melaporkan opah nak buat kenduri arwah di kala cuti CNY nan panjang itu.. daku cakap malas la nak m...

Post has attachment
Syawal 2016~Perak
Assalamualaikum... Hai semua! Salam SYAWAL 2016   Raya sakan ke mengkome semua? Kami beraya biasa² je.. ala kadar orang kata... kebetulan semua jentera berat kami sakit² belaka huk³.. biasanya si kancil la penyelamat keadaan tapi xkan le nak balik raya naik...

Post has attachment
TT Santai AE 9X @ Pantai Merdeka, Kedah
Assalamualaikum semua! ~2hb Disember 2016 (Jumaat) harini kami akan bertolak pi utaqha... bangun macam biasa la pukul 5 pagi pump susu dulu.. nak pergi holiday kata ko pagi² ni baru terkial-kial nak ngemas beg baju.. sorang ibu kene siapkan baju sendiri dan...

Post has attachment
Hari Graduasi Tabika Perpaduan Wilayah Putrajaya 2016
Assalamualaikum semua! ~12hb November 2016 (Sabtu) harini ada raptai untuk majlis konvo keesokkan harinya.. semua mak pak berkumpul jam 9 pagi.. kami sekeluarga kuar rumah jam 8 pagi pi sarapan dulu kat cafe ikhwan presint 15. lepas sarapan terus la pi Audi...

Post has attachment
Pi sign S&P ~ Pr1ma@Tapah 17.11.2016 (Khamis)
Assalamualaikum semua... 1hb November 2016 (Selasa) lepas dapat call daripada panel peguam Pr1ma katanya tengah sediakan dokumen S&P alang² tu daku mintak depa masukkan nama asben dalam S&P tanda kasih sayang gitu hahaha...  15hb November 2016 (Selasa) sete...
Wait while more posts are being loaded