Profile cover photo
Profile photo
verandercommunicatie
6 followers -
huib koeleman verandercommunicatie
huib koeleman verandercommunicatie

6 followers
About
Posts

Gisteravond een webinar mede-georganiseerd voor een van mijn opdrachtgevers. Vorm: kritisch interview met twee directeuren over de verandering. Van de 500 deelnemers had iedereen meegedaan met de pollvragen. 200 deelnemers hebben online een of meer vragen gesteld aan het panel. Voor die vragen waren 40 mensen in een panel hard aan het werk om de juiste antwoorden te geven. Vragenstellers waren in meerderheid tevreden over de antwoorden. 97% van de deelnemers wil een volgende keer weer deelnemen (ondanks dat het 20.00u 's avonds was). Was een leuke ervaring. Wie heeft ook ervaring met webinars en wil hierover sparren?? Hoor het graag
Add a comment...

Post has attachment
geweldig: hoe dacht men 10 jaar terug over de mobiele telefoon
Add a comment...

Post has attachment
Weer een stapje verder. Beeld en woord van de projecten verder bijgesteld. Projecten die ik samen met mijn oud collega's van Wit en met de creatieven van Beautiful Minds heb mogen draaien.
Add a comment...

Post has attachment
Handig of Big Brother?
Google heeft vandaag een nieuwe iPhone-app uitgebracht voor zakelijke gebruikers. Met de app Google Coordinate kunnen bedrijven zien waar werknemers zijn en wat ze aan het doen zijn. Het is bijvoorbeeld handig voor bedrijven met veel buitendienstmedewerkers of koeriersdiensten.

Medewerkers melden in de app dat ze op weg zijn naar een bepaalde klus (en ook welke klus dat is) en melden bovendien wanneer ze klaar zijn met een klus. Dit werkt met behulp van check-ins. De collega’s op kantoor zien welke taken al zijn toegewezen, geaccepteerd en afgerond. Ze kunnen daarvoor ook Google Maps in de browser gebruiken. De dienst verzamelt de realtime locatie van teamleden. 

Het klinkt handig, maar geeft ook Big Brother achtige gevoelens. Wat vinden jullie?
Add a comment...

Post has attachment

wie kent er goede voorbeelden van #twitterdiscussies? Heb wel geexperimenteerd met twitterspreekuur. Was benieuwd naar de mogelijkheden van een bredere aanpak voor dialoog met burgers
Add a comment...

Het moest er natuurlijk van komen. Ook een pagina op Google-plus
Add a comment...

Post has attachment
Photo
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded