Profile cover photo
Profile photo
Cik Knez Hassim
33 followers
33 followers
About
Cik Knez's posts

Post has attachment

Byk carutan di twidder skrg kak oi. 

Post has attachment
Selamat membaca. Open your heart dude. Aku generasi Y, bukan sahaja generasi memerhati malah generasi BERSUARA. Tapi dengan menaip je la. Nak cakap, x de orang nak dengar. Hahahaha

Post has attachment
sempat... hahaha.. 

Post has attachment
Sabarlah kawan.
sahabat . cinta . kawan . kekasih . kalau ditanya mana yang penting, mungkin tiada jawapannya. aku sayang   sahabat . aku   cinta kawan . tp yang paling betul , aku   sayang  Allah dan Nabi. sayang   ibu bapa. tiada  kekasih, tiada  kawan, aku  masih boleh ...

Post has attachment
Mencari Kekuatan
assalamualaikum. hye kwn. aku tgh cuti.  seminggu je. huhu.  mood ak x brapa nak ok. aku sedih. melihat mama dan abah. bersusah payah utk smpai ke tahap ni. aku nk bantu mereka. klau boleh nak quit blajar. tp kimi pesan, ak hanya ad setahun dua je lg. terus...

Post has attachment
hurmm

Post has attachment
Kisah semalam
Assalamualaikum. Hye. OK. Dah masuk minggu ke 4, aku masih di shah alam. Sekarang tgh lepak rilex2 kat PTAR 2. Baru habis quiz finance.  ESOK test AIS plak. Haha. Hidup student. Biasa la dgn test quiz. Cuma bg aku ada beza antara quiz dan test bg student ak...
Wait while more posts are being loaded