Profile cover photo
Profile photo
Wan Ruzaide
1 follower
1 follower
About
Posts

Post has attachment
Maka dia sudah dewasa. ADIK
Semalam sudah angah sampaikan dari bibir ini terus ke telinga dari hati ini terus ke akal dari akal ini terus ke hatimu hari ini adalah hari kelahirmu hari ini adalah hari kemegahanmu dan hari ini juga adalah hari untuk kamu merenung jauh segala gala pantas...
Maka dia sudah dewasa. ADIK
Maka dia sudah dewasa. ADIK
remylohoq.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
5 pagi
pukul 5 pagi tak ada apa sangat dalam layar fikiran yang ada cuma ... .. . . . . seperti selalu
5 pagi
5 pagi
remylohoq.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
KL....aku tawar hati.
"nanti sampai kl roger roger la wei!" "datang kl bukan nak lepak apa, sombong taknak roger. datang sebab gig je." "babi kan kau ni, datang kl tak ckp" "takpe kau datang je kl terus kl aku" "bila nak datang kl wei? babi rindu doh" dan bila aku jejak kaki di ...
KL....aku tawar hati.
KL....aku tawar hati.
remylohoq.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
Dah 3-4 tahun aku nafas guna oxygen. Dan aku okay.
malam ni rajin pulak otak aku nak bukak memori itu ini rokok pertama pada masa yang sama, aku putar cd Creamson alunan iramanya mampu pecahkan kesunyian dalam malam bisu ini track ke 2, 'of lies and lovers' aku ikut sekali jerit aku tak tahu pun lirik lagu ...
Add a comment...

Post has attachment
Paranoid
Dengar sini aku sedang menggunakan fikiranmu dan aku adalah kemurungan yang aku tahu adalah kemusnahan kemusnahan fantasimu kau tak akan memahami aku cuma perhatikan keganasan aku jangan bersedih keatas penindasan ini kerana aku penindas paling durjana data...
Add a comment...

Post has attachment
Tenggelam
kesakitan jadi telus dan aku dibiarkan busuk bersama sama pembohongan, ketakutan dan manipulasi Satu doktrin yang bermandikan kejahilan tertulis didalam darah yang menjadi lubang hitam gangguan ini sentiasa ada rakus, buas dan jahat aku sedih berada disini ...
Add a comment...

Post has attachment
Menanti
aku sudah pulang pulang dari menanti menanti yang tiada erti. terima kasih buat aku menanti.
Add a comment...

Post has attachment
Add a comment...

Post has attachment
Add a comment...

Post has attachment
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded