Profile cover photo
Profile photo
Celler Eudald Massana Noya
1 follower
1 follower
About
Posts

Post has attachment
Els raïms de l’Avi Ton 2017 ja es troben a dins del celler i en plena fase de fermentació, la vinya és va collir a mà durant les primeres hores del matí per preservar la frescor dels raïms.

Post has attachment
La verema està en el seu moment màxim, on encara hi ha vinyes per collir, però també amb gran varietat de mostos que comencen el seu moment de transformació en el celler. El most extret dels raïms ha d’iniciar un procés de transformació cap a vi, per fer-ho, és necessari la fermentació.

Post has attachment
Ahir vam iniciar la verema 2017 al Celler Eudald Massana Noya, aquest any, a causa de les altes temperatures i de la falta de pluja, la verema s’ha avançat considerablement.

Post has attachment
Juntament amb l’ecologia i la biodinàmica, al Celler Eudald Massana Noya tractem cada vinya de forma diferent segons el destí del raïm i el tipus de vi que en volem obtenir.

Post has attachment
Nou post al blog del Celler, Vols saber més de la tècnica de la coberta vegetal i com aplicar-la, visita el nostre blog.
"Coberta Vegetal al Celler Eudald Massana Noya per controlar el creixement dels ceps."

Post has attachment
L'Avi Ton 100% Xarel.lo, guardonat amb Diploma d'Exel.lència per l'Acadèmia Tastavins Penedès. És la segona vegada que el Celler Eudald Massana Noya guanya medalla per el vi Avi Ton.

No et perdis l'entrada del Blog per saber-ne més!

Post has attachment
El nostre vi Avi Ton 2013, 100% Xarel.lo, ha estat guardonat per l'Acadèmia Tastavins Penedès amb el Diploma d'Excel.lècia! “Molt contents de seguir a la línia de meta, medalla d' Or amb l’Avi Ton 2012 i Diploma Excel•lència amb l’Avi Ton 2013 és reconeixement de la feina ben feta”

Nuestro vino Avi Ton 2013, 100% Xarel.lo, galardonado por Acadèmia Tastavins Penedès con el Diploma de Excelencia "Muy contentos de seguir en la línea de meta, medalla de Oro con el Avi Ton 2012 y Diploma de Excelencia con el Avi Ton 2013 es símbolo de reconocimiento y del buen trabajo de la bodega"
Photo

Post has attachment
Et convidem a viure "L'experiència de pintar en vi".
Diumenge 14 de maig a les 11h del matí
Places limitades.
Gaudeix, d'un matí entre #vinyes i #vi ,del taller dirigit per Tinta i Vi - Marta Arañó i amb la possibilitat de visitar el #celler.
Apunta't!
#eudaldmassana #massananoya #enoturisme #enoturismo #winetourist #maridatgecultural #ecologia #biodinamica #subirats #penedes #penedesexperience #catalunyaexperience

Post has attachment
Una Setmana preocupant a causa de les gelades al #Penedès. Al Celler hem aplicat el nostre protocol anti-gelada per combatre el fred de la nit. Vols Saber-ne més? llegeix el nostre blog.

Post has attachment
"eight small to medium independent growers of organic wines from different regions" in #winedabblerBlog #Medganic
Wait while more posts are being loaded