Profile cover photo
Profile photo
julia littlenote
1 follower
1 follower
About
Posts

Post has attachment
SPA:temuduga s.p.a
28.10.2014 hari yang dinantikan
SPA:temuduga s.p.a
SPA:temuduga s.p.a
snsdlittlenote9.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
cerita hari ni...
pukol 8 lebih,wasap group masuk mcm biasa ringtone lagu k-pop aku lah,ape lg no lagu jiwang2 oke hhah konon nye then budak2 tanya sape gie claz? weh,ade claz ke? x yah dtg la ... lect nak ajar ape? dah habis pon... hhaha,nampak x kiteorang berpakat di situ?...
cerita hari ni...
cerita hari ni...
snsdlittlenote9.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
sem 1 is almost over !
sem 1 dah nak habis.memang hooray la aku kan hha,semua chapter dlm buku pun dah habis belajar.congratulation guys! finally,dah nak habis sem 1 pon.mcm2 yang berlaku sepanjang sem 1 nih,dah kenal pon dgn perangai masing2.patot la pun,masa mula2 tu lect dah b...
sem 1 is almost over !
sem 1 is almost over !
snsdlittlenote9.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
my sem 1 is almost over
guess what? now it's october and my final exam will coming soon.i can't wait anymore to become a senior next year hha.well,i just don't know what so speacial when become a senior.In sem 1,i already can understand about my class,my lecturer,friends and subje...
my sem 1 is almost over
my sem 1 is almost over
snsdlittlenote9.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
kptm ipoh : tentang kptm ipoh
sudah hampir 3 minggu berada di sini ... kat sini hanya ada 2 course.iaitu multimedia n management multimedia
kptm ipoh : tentang kptm ipoh
kptm ipoh : tentang kptm ipoh
snsdlittlenote9.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
umi julia
umi julia puteri erny
umi julia
umi julia
julialittlenote.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
contoh resume
contoh resume
contoh resume
julialittlenote.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
dah siap !
dah siap? ape yg dh siap erkk? haa,yela belog ak nie dh siap  dan ak belaja cara2 nk guna code daripada diorang yg rajin buat tutor pasal belog nih... akhirnye dpt gak ak buat . mestilah nak hias bagaikan belog nie,baru nampak kemas . tp ak punyer x kemas l...
dah siap !
dah siap !
julialittlenote.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
hotel casuarina meru , ipoh
haa !  nie yg paling dekat kat rumah ak ....
hotel casuarina meru , ipoh
hotel casuarina meru , ipoh
julialittlenote.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
trip to PULAU PANGKOR with them
hari tu ,tetiba je dpt panggilan drpd salah seorang staff kat sana.dia tanye,bole ke pergi pangkor sekali hari sabtu.tolog handle telematch?dlm hati ak bole je,walaupun pergi untuk tolog diorang kan.bagi ak xde hal la bole je.lgpon semua ditanggung.first ti...
trip to PULAU PANGKOR with them
trip to PULAU PANGKOR with them
julialittlenote.blogspot.com
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded