Profile cover photo
Profile photo
dayah chang
28 followers -
Kah kah kah
Kah kah kah

28 followers
About
dayah chang's interests
View all
dayah chang's posts

Post has attachment

Post has attachment
Random Topic 3
Assalamualaikum semua..sihat tak hari ni? harap korang semua sihat dan happy sokmo deh! Baiklah semalam dan kelmarin aku dah story pasal aku gi pulau redang kan? So,hari ni topik aku ringan ringan sikit lah..dah tuh nama pun random topic kan..so,malam ni ak...

Post has attachment

Post has attachment
Pulau Redang Part 2
Assalamualaikum korang semua..semoga korang semua sentiasa dibawah jagaan ilahi sentiasa hendakNya..amin..Baiklah macam hakak promise semalam lah kan..hakak akan update pulau redang part 2!! dalam part 2 ni hakak akan citer apa yang hakak buat kat sana..huh...

Post has attachment

Post has attachment
Pulau Redang Part 1
Assalamualaikum korang..tak jawab dosa,.jawab tanda sayang giteww..huhuhu Baiklah memandangkan da tahun baru 2017, hakak rasa hakak nak manfaat kan tahun ini dengan baik dan saksama gitewww..hahahahaha baiklah, kalo korang semua perasan lah kan blog hakak d...

Post has attachment

Post has attachment
selamat tahun baru guyssss!!
Assalamualaikum warahmatullah hiwabarokatuh korang semua!! selamat tahun baru korangggg!! pejam celik pejam celik da tahun 2017 kan..tak terasa masa berlalu giteww!!hahahaha Baiklah,memandangkan dah lama hakak tak update blog,malam ni hakak belanja lah kora...

Post has attachment

Post has attachment
Wait while more posts are being loaded