Profile cover photo
Profile photo
Dutch Pro Wrestling
10 followers -
De Nederlandse worstelpromotie, die wrestlingfans bij elkaar brengt!
De Nederlandse worstelpromotie, die wrestlingfans bij elkaar brengt!

10 followers
About
Dutch Pro Wrestling's posts

Post has attachment

Post has attachment

Post has attachment

Post has attachment

Post has attachment

Post has attachment
DPW presenteert : NEMESIS - Zondag 26 april 2015 met JUVENTUD GUERRERA!

Op zondag 26 april aanstaande is het eindelijk weer zo ver! Dutch Pro Wrestling keert terug naar de "Worstelarena Van Nederland" de Leuningjes te Poeldijk voor de eerste show van het 2015 worstelseizoen! En om maar gelijk met de deur in huis te vallen…
Niemand minder dan voormalig WCW & WWE Cruiserweight Champion "The Juice" Juventud Guerrera zal tijdens deze show zijn Nederlandse worsteldebuut gaan maken!

Het is ondertussen alweer een tijdje geleden maar het staat nog vers in het geheugen geprint van de hoofdrolspelers! Nadat Kampioen Emil Sitoci met succes zijn Titel had verdedigd tegen zijn grote rivaal Kenzo Richards werd hij door ZER010 in een hinderlaag gelokt. Niet de 2014 High Stakes winnaar Daniel van Kuijk, maar ZER010-leider Santos, besloot de High Stakes Koffer in te zetten, en de Titelwedstrijd op te eisen. De zwaar aangeslagen Emil Sitoci gaf nog dapper weerstand, maar moest zich uiteindelijk toch gewonnen geven, en Santos verliet de ring als nieuwe Kampioen!

Nu Santos weer de Titel heeft veroverd zal hij ongetwijfeld de meest opgejaagde persoon binnen Dutch Pro Wrestling gaan worden. Maar omringt door zijn ZER010 strijdmakkers zal hij zich ongetwijfeld gesterkt voelen, en niet snel voor iemand bang zijn.

Toch staan de potentiële uitdagers voor hem in de rij! Voormalig Kampioen Emil Sitoci zint ongetwijfeld op wraak, en zal er alles aan proberen te doen om de Titel terug te veroveren! En ook Kenzo Richards ligt op de loer! Daarnaast zal ook the Trouble Maker maar al te graag eindelijk eens de Titel willen veroveren! Wie zal de eerste uitdager van Santos worden op zondag 26 april aanstaande?

Terwijl Santos er op rekent dat zijn ZER010 strijdmakkers hem helpen zijn Titel te verdedigen zal Daniel van Kuijk ongetwijfeld de hulp van de hulptroepen ook nodig hebben om Mot van Kunder van zich af te houden. Mot heeft namelijk een relatie met Daniel nog steeds niet uit zijn hoofd gezet, en is er van overtuigd dat hij in staat is om Daniel er van te overtuigen om voor hem als zijn partner te kiezen.

Interim Algemeen Manager Joey Fields werd afgelopen november bruut aangevallen door Hugo Atilles. De nieuwe manager van Hugo, Christo Cohiba, heeft alvast laten weten dat zijn cliënt op zondag 26 april aanstaande maar beter een tegenstander zal krijgen, want anders zal hij wederom zijn stempel op de show drukken! Zal Joey Fields in gaan op deze eis? En wie zal hij naar voren schuiven om voor hem de strijd aan te gaan?

Juventud Guerrera

Daarnaast zal dus voormalig ECW, WCW, WWE & TNA Superster Juventud Guerrera aanwezig zijn op zondag 26 april aanstaande!

Juventud Guerrera behoorde eind jaren 90 tot één van de bekendste Cruiserweights ter wereld dankzij zijn rol binnen de WCW Cruiserweight Divisie! Hij wist drie keer de WCW Cruiserweight Titel te winnen, en deelde de ring met de groten der aarde, zoals Rey Mysterio, Chris Jericho, Dean Malenko, Eddy en Chavo Guerrero en Ultimo Dragon.

In 2005 debuteerde hij in World Wrestling Entertainment als onderdeel van the Mexicools, en wist twee keer de WWE Cruiserweight Titel te winnen.

De afgelopen jaren is hij voornamelijk actief geweest in zijn geboorte land Mexico, waar hij in 2012 de AAA Cruiserweight Championship wist te winnen.

Op zondag 26 april aanstaande zal hij voor het eerst naar Nederland afreizen om zijn Dutch Pro Wrestling debuut te maken!

De show zal plaatsvinden op zondag 26 april aanstaande in de "Worstelarena Van Nederland" de Leuningjes te Poeldijk en zal om 19:00 beginnen. De deuren tot de zaal gaan om 18:30 open.
Voorafgaande aan de show zal er tussen 17:00 - 18:00 een Meet & Greet plaatsvinden. De toegang tot deze Meet & Greet is gratis in combinatie met een geldig toegangsbewijs tot de show!

Foto- en handtekeningkaarten voor een ontmoeting met Juventud Guerrera zijn echter niet inbegrepen en kunnen via de website worden besteld, of zijn, mits voorradig, aan de deur verkrijgbaar!
Kaarten komen deze week beschikbaar via onze website.

Zie voor ticketprijzen www.dutchprowrestling.nl

Show Datum: zondag, 26 april 2015
Aanvang Meet & Greet: 17:00 uur
Aanvang Show: 19:00 uur
Deur Open: 18:30 uur
Venue: Leuningjes, Poeldijk

Post has attachment

Post has attachment
Voeg een bericht toe aan je video

Post has attachment

Post has attachment
Wait while more posts are being loaded