Profile cover photo
Profile photo
Beder Pr
97 followers -
Universiteti Hëna e Plotë (BEDËR) organizohet dhe funksionon si Institucion i Arsimit të Lartë, i cili ofron programe të studimit të ciklit të parë dhe të dytë. Universiteti u çel në Prill 2011, me vendim të Këshillit të Ministrave VKM, dt. 06.04.2011, i cili miratoi dhënien e liçencës për hapjen e Universitetit Hëna e Plotë (BEDËR). Universiteti Hëna e Plotë BEDËR numëron 150 studentë të regjistruar për vitin akademik 2011-2012, në programet Bachelor dhe 100 studentë në programet Master. Universiteti BEDËR ka në përbërjen e tij, 2 fakultete , 6 departamente dhe 3 qendra kërkimore.
Universiteti Hëna e Plotë (BEDËR) organizohet dhe funksionon si Institucion i Arsimit të Lartë, i cili ofron programe të studimit të ciklit të parë dhe të dytë. Universiteti u çel në Prill 2011, me vendim të Këshillit të Ministrave VKM, dt. 06.04.2011, i cili miratoi dhënien e liçencës për hapjen e Universitetit Hëna e Plotë (BEDËR). Universiteti Hëna e Plotë BEDËR numëron 150 studentë të regjistruar për vitin akademik 2011-2012, në programet Bachelor dhe 100 studentë në programet Master. Universiteti BEDËR ka në përbërjen e tij, 2 fakultete , 6 departamente dhe 3 qendra kërkimore.

97 followers
About
Posts

Post has attachment

Post has attachment

Post has attachment

Post has attachment

Post has attachment

Post has attachment

Post has attachment
Photo

Post has attachment
Të nderuar miq, së shpejti do të zhvillojë punimet konferenca e dytë ndërkombëtare për studuiesit e rinj në drejtësi me temë “Current Issues and Trends in International Law”. Kjo konferencë organizohet nga Departamenti i Drejtësisë pranë Fakultetit të Shkencave Humane.Të gjithë të interesuarit mund të vizitojnë faqen e konferencës për të mësuar më shumë detaje mbi temat, datat e rëndësishme dhe kriteret e pjesëmarrjes. http://iyrcl.beder.edu.al/index.html

Post has attachment
Të nderuar miq, së shpejti do të zhvillojë punimet konferenca e dytë ndërkombëtare në shkencat e edukimit. Kjo konferencë organizohet nga Fakulteti i i Filologjisë dhe Edukimit.Të interesuarit mund të vizitojnë faqen e konferencës për të mësuar më shumë detaje mbi temat, datat e rëndësishme dhe kriteret e pjesëmarrjes. http://ices.beder.edu.al/

Post has attachment
Wait while more posts are being loaded