Profile cover photo
Profile photo
shada Ahmad
37 followers
37 followers
About
Posts

Post has attachment
Hari memuji suami.....
Ayang rindu abang.. ayang sayang abang.. abang baik abang suami yg baik bakal papa yg penyayang semua yg baik-baik dekat abang... Abang suami yg penyabar Abang tak pandai marah Abang tak suka marah-marah tapi.....semenjak dua ni abang dah pandai merajuk ter...
Hari memuji suami.....
Hari memuji suami.....
shadaahmad.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
shadaahmad dot com
shadaahmad dot com
shadaahmad.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
Hati seorang kekasih..
Kadang kala aku letih melayan hidup seharian Penat menjalani kehidupan Bekejar-kejar..terkejar-kejar Lemah..lelah hidup di kota metropolitan Aku penat Letih.. Ada kau peduli? Ada kau kisahkan? Tiada..tiada sama sekali Kadang kala ku fikir dunia kejam oh! si...
Hati seorang kekasih..
Hati seorang kekasih..
shadaahmad.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
3D/4D Scan with Miss Jezzlyn (Hospital Pusrawi, Kota Damansara)
Assalammualaikum.. Ok, curi masa jap type entry kat opis  (bagus punya staff.kahkahkah). Cerita ape lagi? cerita pasai budak tome dalam peyut ni lagi lah. hehehe. Semoga pengalaman-pengalaman yg aku share kat blog aku ni dapat di kongsi dengan mom to be sek...
Add a comment...

Post has attachment
Precious moment 1st trimester..
Alhamdulillah.. selamat sudah my 1st trimester. sekarang dah masuk pertengahan trimester ke-2. 20minggu sudah khalifah kecilku ada dalam rahim mama dia ni. Sangat behave dia. Dia kuat walaupun mama dia ni lasak sangat. Naik moto pergi kerja, terjatuh..tapi....
Precious moment 1st trimester..
Precious moment 1st trimester..
shadaahmad.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
the moment in Lahore, pakistan
Add a comment...

Post has attachment
PRECIOUS MOMENTS : Kisah Hamilku
Assalammualaikum semua.. Head line pun dah tahu kan aku nak story pasal ape. Blog sunyi sepi since 4bulan yang lepas kot. Tup,tup update pasal pregnant. Syukur Alhamdulillah, dah 13+ week. Rezeki dan berita gembira ini diberi Allah setelah hampir 5bulan kah...
PRECIOUS MOMENTS : Kisah Hamilku
PRECIOUS MOMENTS : Kisah Hamilku
shadaahmad.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
Doa untuk dipermudahkan mendapat zuriat.
Selamat malam.. oh! rupanya bukan senang nak dapat baby kan? Siapa nak baby, up your hand! hehehe.. Macamlah dah angkat tangan 5 minit baby dah ade dalam perut, kan?? 8.2.14 hari tu dah cukup 2bulan kahwin. Tapi, masih belum rezeki di kurniakan baby. hihihi...
Add a comment...

Post has attachment
2 Bulan membina mahligai bahagia..
Aslm.. selamat pagi..kalian dan kalian.. berbulan-bulan dah x update blog ni. weehuu.. sibuk sudah uruskan majlis kahwin. Dah 2bulan pun selamat jd Puan Nor Shahadah :) ok jap..cuci mata dulu tengok pict2 hari bahagiaku :) Nikah ( 07/12/13) Busana : Riedzs ...
2 Bulan membina mahligai bahagia..
2 Bulan membina mahligai bahagia..
shadaahmad.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
Tempat beli barang buat hantaran di Kuala Lumpur.
Assalammualaikum bakal-bakal pengantin sekalian. Cuti sekolah dah 2minggu bermula. Mesti ramaikan hujung-hujung tahun ni orang kawin? Selamat Pengantin baru semuanya. Semoga berbahagia hingga ke anak cucu. Hatiku berdebar menanti saat bergelar Puan. :) Hari...
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded