Profile cover photo
Profile photo
Andreea-Florentina Miclosina
421 followers -
"TEAR DOWN THE WALL !"
"TEAR DOWN THE WALL !"

421 followers
About
Posts

Post is pinned.Post has attachment
PROGRAMUL DE FORMARE ÎN PSIHOTERAPIE EXPERIENȚIALĂ ȘI HIPNOTERAPIE la Psiholog Timisoara Andreea Miclosina
pentru studenții de la psihologie, medicină, teologie și asistență socială, medici și psihologi și pentru oricine care dorește să facă dezvoltare personală, să se cunoască, să-și amplifice potențialul intelectual, să aibă succes în afaceri și relațiile interpersonale, să fie atrăgători, de succes, să se poată mișca cu ușurință în orice domeniu de activitate se fac înscrieri pentru un nou curs:
Asociația de Psihoterapie Experiențială și Hipnoterapie (APEH), acreditată de Colegiul Psihologilor din România, înscrisă în Registrul Furnizorilor de Formare Profesională, partea a II a cu nr. RF-II-B-78 – Organizează cursuri de
DEZVOLTARE PERSONALĂ ȘI FORMARE ÎN PSIHOTERAPIE EXPERIENȚIALĂ ȘI HIPNOTERAPIE
Formator: Conf. Univ. Dr. VASILE (BEBE) MIHĂESCU MD - membru în Consiliul Director al Colegiului Psihologilor din România, Vicepreședinte - Comisia de Psihologie clinică și Psihoterapie.VASILE MIHĂESCU este psihoterapeut principal, formator-supervizor în psihoterapie experiențială și hipnoterapie, formator-supervizor în psihoterapie transpersonală, formator-supervizor în psihoterapie experiențială, formator - supervizor în psihologie clinică și terapii scurte, psihoterapeut principal în psihoterapie ericksoniană, psiholog clinician principal, medic, conf.univ.dr. la Universitatea de Medicină și Farmacie “Gr.T.Popa” Iași unde predă cursuri de Psihologie Medicala, Psihoterapie, Psihosexologie.
Formator: Dr. Aurora Frunză, profesor Universitatea de Medicină București, psihoterapeut principal, formator- supervizor în psihoterapie cognitiv-comportamentală, formator-supervizor în psihoterapie experiențială și hipnoterapie.
Formator: Lect. Univ. Dr. Elena Anghel, Universitatea Titu Maiorescu București, formator-supervizor în psihoterapie experiențială și hipnoterapie, psiholog principal în specialitatea Psihologie educațională, consiliere școlară și vocațională.
Programul se desfășoară între 2 si 3 ani jumătate, în funcție de frecvența întâlnirii stabilită de grup: o dată pe lună / o dată la 2-3 luni. (http://www.copsi.ro/…/dispozi-ie-pentru-aprobarea-condi-iil…)
Programul conține 3 stadii care trebuiesc finalizate pentru obținerea dreptului de libera practică din partea Colegiului Psihologilor din România:
S1 – Analiza didactică experiențială (psihoterapie experiențială și hipnoterapie – dezvoltare personală) - 150 ore. Pretul unui modul este de 120 de euro (sau echivalentul în lei), care include: cursul, deplasarea formatorilor, masa, cazarea lor, coffee break-ul participanților și locația defășurării cursului.
S2 – Formare și abilitare (în experiențială și hipnoză) - 500 ore. Pretul unui modul este de140 de euro (sau echivalentul în lei), care include: cursul, deplasarea formatorilor, masa, cazarea lor, coffee break-ul participanților și locația defășurării cursului.
S3 – Supervizare - 150 ore. Pretul unui modul este de 140 de euro (sau echivalentul in lei), care include: cursul, deplasarea formatorilor, masa, cazarea lor, coffee break-ul participanților și locația defășurării cursului.
Plata se face la fiecare modul unde veți primi și chitanța aferentă!
Un modul, pentru fiecare stadiu, înseamnă 20 de ore și se desfășoară în 2 zile consecutive!
Certificatul eliberat de APEH este recunoscut de COPSI, care vă eliberează dreptul de liberă practică.
În momentul în care se parcurg 650 de ore inclusiv dezvoltarea personală, cursantul obține din partea APEH certificatul de psihoterapeut în supervizare pe baza căruia Colegiul Psihologilor din România îi conferă certificatul de psihoterapeut în supervizare cu drept de liberă practică și parafa cu indicatorul respectiv. În final, după 50 de ore de supervizare, obține certificat de psihoterapeut în regim autonom conform normelor Colegiului.
Formarea, conform normelor europene, trebuie să întrunească 800 de ore.
Certificatele primite din partea APEH sunt recunoscute de către Colegiul Psihologilor din România și pe baza acestora CPR eliberează Atestatele de liberă practică. Aceste atestate pot avea un duplicat într-o limbă de circulație internațională, eliberat de CPR, care permite practicarea psihoterapiei în oricare țară din UE, ca urmare a faptului că suntem afiliați EFPA.
Informaţii suplimentare şi înscrieri: Andreea Florentina Miclosina –
E-mail:cabinet@psihohipnoterapie.ro
Photo
Add a comment...

Post has attachment
In ACTiune cu dr. Bebe Mihaescu
Photo
Add a comment...

Post has attachment

Post has attachment

Post has attachment

Post has attachment
FACTORI DECLANŞATORI AI ATACURILOR DE PANICĂ
Add a comment...

Post has attachment
Add a comment...

Post has attachment
Add a comment...

Post has attachment
Add a comment...

Post has attachment
Wait while more posts are being loaded